onsdag 13 oktober 2010

Flitig som en myra.

Provar var gränserna går och jag finner dem med besked. Helt klart har jag överskattat in förmåga och lider nu rätt rejält av att försöka hålla hemmet och trädgården i ordning. Vill så gärna ha det fint när maken kommer hem så hans två dagar hemma inte ska gå åt till att fixa förfall.... Räknar med bannor, han gillar inte när jag har ont. Brukar försöka att inget säga men det märks väl ändå.

Har ändå haft några underbara dagar i trädgården. Vädret har visat sig från sin bästa sida och jag har njutit av att sitta i solen. Nu är stenarna flyttade och lagda på rättplats. Runt min torvrabatt. Jag tycker det blir jättefint. I takt med att torven åldras bäddas den in i mossa så det kommer bli finare och finare.

Har också snärjt runt med affischer om extraföreställningen av VIVAGINA. Då på min väg har jag alltid kameran med mig. När som helst kan det uppenbara sig en bild.

Idag blir det vilodag, är man flitig som en myra måste man vila också. Bestämde mig precis för att gå på lunchteatern på Regionteater Väst. Med andra ord bäst att komma iordning.

2 kommentarer:

Pettas sa...

Vilket jobb du har gjort!
Men så blev det fint också. För min del ligger stenarbetet och grusandet framför mig. Få se om jag hinner i höst eller om det får vänta:)
Njut av ledigheten nu!

Fritt ur hjärtat sa...

Pettas, jo det var ett tungt jobb men fint blev det:-)