torsdag 18 november 2010

Nämndmöte med studiebesök.

Hade förväntat mig och planerat för ett långt nämndmöte igår. Ändå blev jag överraskad av hur rörigt det kändes Det var liksom ingen styrsel på oss. Kanske börjar vi släppa taget? Åtminstone vi i S-gruppen vet ju ännu inte vilka som sitter i nämnderna kommande period. Kanske beror det på helt andra saker, vad vet jag?! Jag lärde mig som vanligt saker. T.ex. att det finns ärende som står och faller med en person, inte betryggande. Då gäller det att nämndens ledamöter är pålästa eller åtminstone fått rätt riktlinjer. Igår blev det, tyckte jag onödigt spännande. Jag hade gissat rätt och mötet blev långt. När det var avslutat for vi vidare för att titta på Rimnershallen. Nämnden har varit där förr, men för mig var det första besöket. Det känns stort och mäktigt! Vi har beslutat om hallen, följt med och varit delaktiga i alla detaljer, utformning, läge, innehåll, utsmyckning och miljö runt omkring. Att se det bli färdigt är en lycka.
Simbassäng?! Nä hopp, här fyller man med madrassser om jag fattade rätt, fast det ska man inte ge sig på att jag gjorde Blir spännande att se nästa gång:-)
Detta fönster har vi pratat mycket om. Det är smalare än jag trodde, men det ger lite liv till den långa vägg som betecknas "baksidan". Vad som helst kan inte ske där, man kan både se och ses.
Grafittin är återkommande i huset, undrar vad skeptiker och kritiker säger om det valet.... För något säger de ju;-) På de gula stolparna ser man också delar av utsmyckningen. Målade Uddevallamotiv, har inget med idrott att göra. Kanske också kan kritiseras....
Ett omöjligt fotoljus, men jag hoppas trädet ändå skymtas. Också ett strategiskt tänkt i utsmyckningen. Trädet delar sig när skjutdörren glider upp och man träder in i hallen. Det är väldigt snyggt enligt mig. Jag gillar för övrigt alltihop och tycker vi tagit modiga och roliga konstverk till utsmyckning.
Efter rundvandringen här fick jag kasta mig hem, då satt barnet sedan lång tid på trappan, utelåst. Men det är en annan historia.

Inga kommentarer: