måndag 22 november 2010

Helgen som försvann.

Min tanke när jag for till Stockholm i torsdags var att hinna göra små korta inlägg därifrån. Som ni märkt blev det inte så. Det fanns inga datorer i Hallunda att tillgå för oss som besökte Teaterdagarna, i hotellobbyn blir det bara väldigt korta stunder så det stöp helt enkelt.
Kanske hade jag ändå inte orkat. Det har varit hektiska dagar. Vi, kassören och jag, är fullmatade med intryck, idéer och upplevelser. Nu ska de sorteras i hjärnan och förhoppningsvis komma ut i något kreativt.
Fredagstemat har jag tänkt skriva. Först ska jag vila, klara av 3 möten och sortera helgens bilder. Absolut först tycker jag ändå ni ska kolla Riksteaterns nya hemsida. http://www.riksteatern.se/ Jag har ingått i referensgruppen som varit med att forma den. Fick mina tre minuter i rampljuset när den skulle presenteras i fredags. Kika runt, det är den värd.
Återkommer, nu när jag återkommit:-)

4 kommentarer:

Annaa M sa...

Undrade just om du skulle överleva den där presentationen, men det verkar ju ha gått bra! Lyckades du inte ens gå vilse i söders backar den här gången?

Fritt ur hjärtat sa...

Annaa, ha ha nej vet du vad inte ett endavilse har jag att berätta denhär gången:-) Jag tar mig. Går som en infödd skröt jag för medresenären, åtminstone de 4 gator jag känner till.
Har inte gått alls egentligen. Bodde på terminus gick till stationen åkte till Hallunda varje morgon och varje kväll.
Presentationen gick lysande och jag var sminkad men det var det ingen mer än jag som tänkte på:-)

Anonym sa...

Som det kan gå.
Började i starlet och slutar vid riksteatern :-))
Persson i saxtorp

Fritt ur hjärtat sa...

Perssons..:-) Ja tänk va, undra o de e bra utveckling. Troligen inte, 3 minuter i rampljuset, dålig efter att ha legat i träning sedan 1974.....