torsdag 9 december 2010

Det här med valtekniskt samarbete.

Försöker samla mina tankar efter fullmäktigemötet igår. Hans Jonasson gör på stående fot upp med Sverigedemokraterna om valtekniskt samarbete Det får ganska många konsekvenser som säkert får oanade följder. Jag är fortfarande stum av det som hände. Tom inombords och kan inte riktigt förstå, på direkta frågor har svaret enligt andra varit nej, men nu var Linda Tamm sjuk och då kunde partiledaren göra som han ville. Det sätter demokratin i ett nytt ljus.
Jag har inga kloka kommentarer om detta. Tänker mer att det är viktigt att alla vet vad som hände.
Andra har skrivit och många tänker och tycker sig veta precis....

Bohusläningen
Uddevallabloggen
Krister Kronlid

6 kommentarer:

Anna-Lena Heydar sa...

Tror inte att det var så oförberett som det kan verka? De tre namnen fanns ju redan innan fullmäktige satte igång och då har man nog redan pratat ihop sig.

Bengt sa...

Hoppas Linda är stark nog att behålla sin plats och BARA lämnar partiet. Det är ju det bästa sättet att i någon mån blocka HJ. HJ´s följeslagare i denna uppgörelsen är ju ersättare och stannar Linda som "politisk vilde" så blir ju det inte 5 mandat för detta bruna gäng....

Solnasnackar´n sa...

Så har då kvasten sopat till igen...

Fritt ur hjärtat sa...

Anna-Lena, jag undrar om Linda fått order om att stanna hemma, för allt verkade ju hängt på hennes närvaro. Jag hade hört på ett tidigt stadium att Jonasson tänkte detta, men sedan sades motsatsen trots allt borde man inte bli förvånad.

Bengt, det tror jag tyvärr inte hon gör.

Loa, men inte framför egen dörr den här gången heller.

Nora Åkare sa...

Tragiskt att gå emot sitt parti på det sättet som Hans har gjort. Det bevisar egentligen bara vilken maktmissbrukare han är!

Han har förövrigt kommenterat min blogg. Undrar om han sitter och googlar sig själv? =)

Gå gärna in och titta och kommentera det han skrev!

Fritt ur hjärtat sa...

Nora, Hans saknar argumentation för att försvara det han gjort. Då är det lättast att slå mot andra.
Du är en makalös tjej glöm aldrig bort det! Jag är övertygad om att ni alla som föll ur kommer in allt eftersom tiden och mandatperioden går. Redan har väl tre som fått platser för avhopp och flyttningar mm. KRAM på dej.