måndag 24 januari 2011

Nej, jag flyttar nog inte till Trollhättan.

Ibland leker jag med tanken att flytta till Trollhättan. Visst är det staden vi borde se upp till och inte frukta, avsky eller vara avundsjuka på. De har Socialdemokratiskt styre, de har en kulturpolitik som är ljusår före Uddevalla, och det har ett Folkets hus- Kulturhus, på något sätt är det som att uddevalla utreder, Trollhättan gör . När jag såg Kulturhusets vårprogram 2011 bestämde jag mig direkt, det blir flytt till trollhättan.
Så igår gick jag en promenad...................
Kulturhus i alla ära, men något Unda och Mollön finns inte i Trollhättan. Doften av tång och salta hav på 5 minuters avstånd var jag än befinner mig. Ibland behöver man bli lite påmind om fördelarna på hemmaplan. Får väl pendla till Trollhättan och gynna deras Kulturhus, dra med mig många så fler får upp ögonen på hur Vi skulle kunna ha det..... Jo så får det bli, för en flytt till Trollhättan blir det nog inte när allt kommer kring.....

3 kommentarer:

Busan sa...

Det var precis det jag menade ;-)

Kalle B sa...

Det verkar som om kameran konstant luta åt vänster, den också!

Fritt ur hjärtat sa...

Busan, jag inser det nu:-)

Kalle B, eftersom jag tar på frihand är det möjligt men jag försöker titta på horisonten när jag knäpper, antingen så misslyckas jag eller så är du vindögd?