lördag 1 januari 2011

Skriver 2011

Testar att skriva 2011, det känns okej. Ovissheten om vad året kommer ge oss är total. Om det bara vore för det jag fixar själv kunde jag kanske förbereda mig, men oftast är jag inte den värsta boven. Jag har kommit att ogilla ovetskap och just den vara är det mycket av just nu. Tittar inte framåt, ser just här just nu. Hanterar det jag vet. Snubbeltrådar, labyrinter och fallgropar hanteras allt eftersom de dyker upp.
Låter det negativt? Snarare tvärt om tycker jag, det är livet i ett nötskal, man har aldrig en aning om vart det bär, inte ens fast vi skriver 2011.
Avslutade 2010 på bästa sätt med familjen, god mat och stämning. Ett bra slut helt klart. Nu får vi se hur det blir framåt...........

3 kommentarer:

maisoui sa...

Ser smarrigt ut! Gott Nytt År!

Kram!

Eva Hillén Ahlström sa...

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag dig och din familj, Simone!

Och ett stort tack för alla dina intressanta, många gånger också personliga och fina, blogginlägg under 2010. Beröm ocså för den fina bilden på en vintrig Uddevallabro som du toppar hemsidan med.

/Eva

Fritt ur hjärtat sa...

Maisoui, det var det:-) God fortsättning.

Eva, tack, önskar dig en god forsättning.
Bilden är jag själv nöjd med, bestämde mig för att byta bild där då ch då, kanske efter årstid, får se hur andan faller på:-)