söndag 5 juni 2011

Alla dessa dagar som gick.

Långledig, man kan suga på det som en karamell. 5 dagar, nästan en semestervecka. Familjen har på olika sätt sysselsatt sig, sonen den yngre har mönstrat på T/S Britta.
Maken har bottenmålat båten och köpt en cykel som han testkör mest varje dag. Jag är väl mest som Ferdinand och sitter under korkeken och luktar på blommorna. Har inhandlat växter och fått färdig ungefär hälften av alla urnor. Temat i år blev att de ska dofta. Är plötsligt trött på alla vackra sommarblommor som inte luktar någonting. Jag verkar ha lyckats.
Har tagit tag i ett par projekt när det gäller fler förändringar i trädgården. Placerar om en del växter i takt med att största rabatten läggs igen till förmån för växthus. Trädgården är för mig den absolut bästa terapin. Bra för nerverna helt enkelt
Igår hade jag bästa dagen på länge, träff med andra trädgårdsentustiaster i Botaniska, med växtbyte och rundvandring. Därefter grillkväll med familj och goda vänner på plats nära havet.
Påminner mig själv, "Alla dessa dagar som gick, det var livet". Bästa att vara uppmärksam.

4 kommentarer:

Blomkärringen sa...

Ja, det var verkligen trevligt att träffas och vilket härligt väder vi fick!Det är mycket tankvärt, tiden går fort som bara den, det gäller att njuta av varje dag.
Ha det gott!

Lae i Nordtorp sa...

Jag tycker segelbåten ser ut som SXK:s Gratia. Britta har inte så graciösa linjer.

♥ Hannele på Hisingen sa...

Näsduksträdet är häftigt.

Fritt ur hjärtat sa...

Blomkärringen, det är nyttigt att stanna upp och tänka på hur bra man har det ibland.

Lae, jag är säker på att du har rätt! Jag har o-koll denhär snyggingen låg på skaftösidan när vi var i Oxevik och vi spekulerade i om vi var så nära sonen:-)

Hannele, absolut!