söndag 17 juli 2011

Intet är som väntans tider eller time to say goodbye.

Sovmorgon för sonen, passar bra idag eftersom han redan igår deklarerade att han inte vill göra något idag. Vi ska väl bli två om den saken, men inte ska det bli mycket inte, vi är rätt möra båda två. Vilket tempo vi haft. Igår hade jag planerar att vi skulle få till det med sightseeingbussen, det var nog i princip det enda vi inte fick till..... Nationalmuseum, Medelhavsmuseet och Hard Rock Café blev det istället. Så RockZon förstås, han hade ju glömt att köpa en tröja.Hur nu det är möjligt när han fått välja själv;-) Till och med i Stockholm har många butiker stängt på söndagar så idag tror jag vi skippar shopping. Vi får åka hem utan present till maken. Pinsamt, hittade inget... men vi är ju sådana, vi köper inte till varandra för köpandets skull. Får fixa något trevligt när vi är hemma istället.
Provade att packa igår, det blir tufft men det går. När vi planerade var det ju för en stark tonåring med 2 armar, vi till och med köpte en resväska till här uppe, vi saknade en hemma tyckte vi. Nu ska jag hem med 3 resväskor, varav den ena väger bly. En ryggsäck och en kasse med en gigantisk kudde. Jag lovar vi hade behövt 4 armar, nu har vi 3.... Tyvärr har vi tågbyte också. BLÄ, ibland är det onödigt spännande.
Jag känner redan att dagen idag blir en enda låång väntan. Lite konstigt är det att man längtar hem trots att man har det så bra! Samtidigt undrar jag vad vi ska göra kommande veckor, regn och semester tillsammans. Kanske blir fler resor rent av.
Men först får vi komma hem och packa upp, tvätta och bara vara några dagar.
Ska så smått städa och plocka ut efter oss, säga adjö till katterna som faktiskt syns till då och då och lämna nyckel till vännen som ska skarva lite till.
Sedan är det bara att vänta.

5 kommentarer:

leina sa...

Man går aldrig så mycket som när man är i Stockholm (eller någon annan storstad). Men jag tycker att det är härligt att strosa omkring och riktigt uppleva staden, alla dofter, synintryck och ljud.

Fritt ur hjärtat sa...

leina, sant vi har gått flera mil om dagen. Trodde aldrig sonen skulle gå på som han gjort men det fanns visst inbyggda batterier....
Han som i mina ögon inte ens orkar sitta utan alltid fakker ihop i en hög. Nu minsann har han rört på sig. Me extra vikter dessutom 3-kilos kängor och gips.....
Det bestående doftintrycket är tyväörr urin, annars är han lika nöjd som jag med alla intryck.

Blomkärringen sa...

Ja det är konstigt, hur trevligt och roligt man än har borta så längtar man hem ändå efter ett tag. Men det är väl tur det å andra sidan.
ha det gott hälsar en riktig "hemmakatt" borta bra men hemma bäst! (:D

Solnasnackar´n sa...

Borta bra men Uddevalla bäst!!??

Fritt ur hjärtat sa...

Blomkärringen, visst är det märkligt?! Men rätt naturligt skulle jag tro. Vi är minsann inga hemmakatter, vi är reslystna typer, men hemma är ändå bäst.

Loa, absolut, i alla fall ett par dagar nu:-)