söndag 14 augusti 2011

Härligt semesteravslut eller äntligen vardag.

Slog Alingsås för skoj skull i sökrutan här på bloggen. Det blev en del träffar faktisk. Jo jag gillar verkligen Alingsås. I fredags packade vi in oss i vännernas bil och for dit för en weekend. Mormor flyttade in så det inte gick någon nöd på barn och djur:-)
Helgen blev precis sådär härligt avslappnad och nöjsam som önskar när man planerar.
Det blev en del foto....

Potatisens förlovade land. Till och med bakelserna ser ut som potatis. Smakar något annorlunda.
Alla dessa bakgårdar. Loppisar, caféer, antikbutiker, slöjd och hantverk. Varför kan dom men inte Uddevalla?
Vatten, vatten bara vanligt vatten, men ovanligt vackert!
Väktarna står i Nolhaga slottspark, ett helt underbart strövområde även om man bortser från slottet. Jag undrar varför aldrig jag varit här på konferens...
Här gick också ett hälsospår. Varför har inte Västra Götalandsregionen och Kultur och Fritid gjort något liknande i Uddevalla.....? Tror jag måste väcka frågan.

God mat ....
Och dryck.
Toalettkultur hade jag inte hört talas om, men jag hittade den. Verkligen urkul!
När natten kom var det likt en Hitchcockfilm. En kakafoni jag aldrig hört make till. Vi försökte få dem att lyfta samtidigt för en läcker bild men så lättlurade var de inte. De fick bli på bostaden istället:-) Nu är det slut på makens semester och vi närmar oss vardag, det är skönt om man ska vara riktigt ärlig och det ska man ju. Alingsås blev ett härligt semesteravlut.

3 kommentarer:

fifty and fab sa...

Hej, vilka fina bilder du tagit i Alingsås, nästan så man får ta sig en titt faktiskt. Har bara varit där en gång faktiskt trots att jag bor i Göteborg. Må gott/helen

Grekland nu sa...

Fina bilder från en av mina favoritstäder!! Var där i somras några dagar. Och finns det grekiskt öl att dricka, det visste jag inte!

Fritt ur hjärtat sa...

Helen, VÄlkommen hit, roligt att du tycker om mina bilder.

Grekland nu, låg en grekisk restaurang på en gatan närmast ån, nästan nere vid tirget och den spanska trappan, där hade det komplett grekmeny:-)