lördag 24 september 2011

På halvfart.

Plötsligt går jag på halvfart. Som att gå på en landningsbana och vilja sätta fart. Jag som är så dålig på att vänta....just nu är det en mellanlandning. Väntar på att faktiskt tillträda det nya jobbet. Våga ta beslut och planera för framtiden där. Lägga budget. Föreslå en massa för styrelsen o s v. Just nu känns det långt tills 1 november. Hjärnan är full av planer och vilja, måste se till att förankra väl och skrida till verket när det är en lugn period. Tänk så mycket roligt jag har framför mig!

Förra inlägget handlade om den eländiga skatebanan. Nu är den borta. Jag sörjer det. Samtidigt inser ja att det är omöjligt att försvara att man ska lappa och laga när någon/några hela tiden förstör. Jag hoppas kunna påverka såpass mycket att det blir en ordentlig bana, där eller någon annan stans. Med vinter in på knutarna är det inte lämpligaste tiden, men inte är det meningen att ungdom i Herrestad blir berövade enda platsen att "hänga på". Här måste man ta ett helhetsgrepp.

Igår gjorde jag något högst ovanligt! Tillsammans med partikamraterna och Vänsterkanidaten i kultur & Fritidsnämnden gjordes nedslag på fritidsgårdar. Har sällan skrattat så mycket. Vi testade helt enkelt hur det är att vara ungdom en fredagkväll på gården. Resultatet får vi om ett par veckor men det inkluderar både egengjorda smycken och..... musik. Killarna som hjälpte oss skriva en rapplåt och sedan spela in den, förberedde oss på att vi troligen får sparken som politiker. Jag tolkade som att vi var dåliga:-)

Utöver detta har jag gjort bokmässan! Årets höjdpunkt. Tillsammans med tre andra BOKTYCKARE gjordes mässan roligare många timmar. Längesedan jag skrattade så. Här fnissades det extra mycket och det som inte var böcker shoppades här. Varför har vi inte en Lilla Fruntimretaffär i Uddevalla?? Det finns lokal i Folkets hus;-)
Idag har vi plockat ner utställningen om Jussi. Utan att skryta eller överdriva påstår jag att den varit en succé. Mycket besökare och mycket beröm till oss som fixade den.
Nu har makens förkylning slagit klorna i mig och trots att jag försöker låtsas som inget är jag tät och har feber. Måste fixas till måndag, trots att jag inte tagit över har jag massor som väntar på kontoret. Undrar just hur tempot bli när jag inte längre går på halvfart!?

3 kommentarer:

Solnasnackar´n sa...

Krya på dig!

Blomkärringen sa...

så spännande med nya jobbet!

Fritt ur hjärtat sa...

Loa, tack, det har jag gjort.

Blomkärringen, jo det är spännande och roligt!