söndag 11 december 2011

Färdig för jul.

Renoveringen på jobbet fortskrider, vi har gått lite i stå med kaklingen eftersom vi väntar på en maskin vi ska låna. Annars är första projektet klart, känns så bra. Nästa börjar mellan jul och nyår, då får mitt kontor och entrén från Göteborgsvägen en uppfräschning. Letar fortfarande möbler som kan förbättra och ändra intrycket, tänk på det om ni byter ut något hemma, fråga alltid om Folkets Hus vill ha det innan ni kastar.....
Hemma går det precis lika bra! Maken har kämpat på. Den två veckor långa stängningen av fabriken har han använt till att renovera vårt sovrum. Igår kväll flyttade vi in sängarna igen, hängde in allt och gjorde ordning i den nya fantastiska garderob han skapat. Blir så bra, så bra.
Nu passar naturligtvis inte gardiner, överkast eller mattor..... Planerar en tur till Mölndal imorgon kväll då tar vi IKEA på vägen, kanske en del av behovet kan fyllas där.
Idag ska vi förutom att gå på GAMMALDAGS JULTORG i centrum, städa och plocka klart.
Det är slipdamm i hela huset, hur man än gör blir det visst så.
När vi väl är färdigstädade ska jag försöka få fram adventsljusstaken, då har vi tre ljus att tända på en gång. Om två veckor är det jul och vi blev färdiga i god tid. Nu börjar det roliga med att pynta och få fram stämningen.

2 kommentarer:

anna-lena heydar sa...

Duktiga ni är. Här händer inte så mycket just nu. Ska försöka få till dammsugning i hela huset idag, mellan hostattackerna. Lite musik på hög nivå, så ska det nog gå.
kram

Fritt ur hjärtat sa...

Vi och vi, maken ska ha beröm jag har som vanligt jobbat mest med att peka. Mu nu tar mitt jobb vi det ska städas, visst är det konstigt;-)
Krya på dig!