lördag 14 januari 2012

Jag överlevde!

Fredag den 13:e är en utmaning för en skrockfull person som jag. Konstaterar idag att jag överlevde. Överlevde gjorde vi också julen. Idag åker den ner och upp på vinden igen. Skönt att veta vad man ska göra en hel helg.... Menar inte att låta som en klagosång, jag gillar att städa:-)
Jag har nu av någon anledning över 100 tomtar...då har jag flera kvar som saknas i min samling så målet att stanna vid 100 lär inte fungera.
Tänkte också ta vara på helgens väder och göra ännu en vandring. Denna gång blir det inland. Vi har ärende i Vänersborg så vi tänkte ge oss upp på Halle eller Hunneberg.
Inte heller har vi tänkt glömma min lilla bror som idag fyller år, en kopp kaffe och ett grattis hoppas vi att han har tid med.
För övrigt tragglar vardagen på. Veckan som gick var inte rolig. Möte varje kväll, ibland när det kör ihop sig på det viset funderar jag allt på vad jag håller på med. Nu är den över, det dröjer en månad tills nästa gång och jag konstaterar att jag överlevde.

4 kommentarer:

Blomkärringen sa...

Skönt att du överlevde (:D Solen skiner från klarblå himmel och livet känns rätt ljust, det finns hopp om att det blir sommar i år också.
Ha det så gott!
Blomkärringen/Gullvivan

Fritt ur hjärtat sa...

Vi hoppas det Gullvivan, längtan efter vår sommar är väl det som håller igång motorn här...

Annaa M sa...

Nu fattar jag äntligen vad som hände i somras! Du spottade förstås rent reflexmässigt utanför trappan tre gånger när du såg Schniff promenera iväg. Och markerade därmed en magisk gräns som han inte vågade överträda. Skönt när mysterier blir lösta!

Fritt ur hjärtat sa...

Nä du Annaa du får fundera ett varv till. Han är ju svartvit så det spottas inte åt honom:-)