måndag 9 januari 2012

Utforskar nya marker.

Bua hed, jag hade bara hört talas om det och sett någon bild. På nätet fanns inte så värst mycket information, vi chansade och åkte. Alldeles vid färjelägret till Bohus Malmön svängde vi vänster och parkerade. Inte var det vad vi trott och hoppats.. Ett ganska litet område, inget att vandra över i timmar om man inte går fram och tillbaks, dessutom rena sommarstugeområdet. Att man får bygga så stora hus så nära vatten i ett naturreservat, vi var förvånade. Nåja nu har vi varit där. Dagen som så var inget fel på, vackert väder och fika vid havet som sig bör. På vägen ut i höjd med Nordens Ark såg vi dessutom en iller kila över vägen, annars var det märkligt tomt om djurliv. Nästa helg tar vi en ny tur.

3 kommentarer:

Kungsfiskaren sa...

Åh, det var ett nytt ställe för mig. Jag tror knappt att jag har hört tala som det om man vågar erkänna. Förstår att du blev besviken på det jag läste med bebyggelse och annat. Ibland så blir man glatt överraskad av nya ställen, andra gånger faller mungiporna surt ner till knäna..
Men det är alltid lika härligt att vara ute och men vet ju aldrig vilka djur och fåglar man träffar på, även bland bebyggelse och ”tråkiga” områden.
Ha det så bra!
/Ingemar

Renate sa...

Idag går jag en bloggrunda och kom nu till din blogg,det var ett tag sedan jag var här.Alltid trevligt att läser vad du skriver.Visst är det kul med små utflykter när vi inte ligger i trädgårdslanden.Hälsn från ett regnigt Hyltebruk

Fritt ur hjärtat sa...

Ingemar, jag hade för höga förväntningar helt enkelt. Hade sett foto därifrån men borde veta att foto kan bli hur bar som helst hur det än är på riktigt;-)
Jag fortsätter leta nya platser, man är ju lite hemmablind....

Renate, välkommen hit igen får jag kanske säg. Det var ett tag sedan. Vi trädgårdsnördar har väl extra datortid nu när det är lågsäsong för oss. Väntar allt väldigt på lite mer värme så man kan sätta igång. Hoppas allt är bra med dig och att vi ses någon av alla träffar som är i år.