måndag 25 juni 2012

Men inte kan väl jag.....

Det är fortsatt mycket fokus på jobbet, mer sant är nog att allt fokus ligger på jobbet. Nedräkningen mot semester har börjat, min första semester på 9 år. Känns så konstigt. Nog behöver jag semester, men hur kopplar man av? Jag undrar om jag kan, jag blir rastlös på en långhelg....
Det händer så mycket nu, Folkets Hus håller på att förvandlas, eller ta plats, beror på hur man ser på saken. Tillsammans med Regionteater Väst och Uddevalla Riksteaterförening har höstens lunchteatrar planerats. Nu blir det 4 toppenprogram i oktober. En bonusföreställning i september då Folkets Hus jobbar stenhårt på att vara aktivt i kulturveckan. Men innan dess är det storstädning av hela huset, lite lättare renoveringar och då menar jag inte huset hemma. Det är förberedelser och marknadsföring i massor av först våra bidrag till Uddevallakalaset, Kompani Giraffs familjevarieté och Djurovision song contest. Det är fjärde året på rad som Folkets Hus Uddevalla står för familjeunderhållningen, förr i Fjordfestivalen, nu på Uddevallakalaset. Därefter är det dags för den årliga veckan med Breakdance med Ultimate B-Boys, förra året var det 70 barn i 3 grupper som kämpade varje dag hela veckan, hittills är det redan 50 anmälda så vi lär bli lika många som i år. Sommaren begivenheter slutar med Jenny Lind- Sommarkonsert med stjärnglans. Det är visst sjätte året det också, konserten med Jenny Lindstipendiaten fyllde kyrkan i fjol och jag tyckte det var underbart. Har höga förväntningar så klart. Samma dag som Jenny Lindkonserten åker vi tre personer ur styrelse och personal på Filmdagar i Trollhättan. I dagarna fyra ska vi lära allt om hur vi ska komma igång som Livesändningshus. Oj så spännande det ska bli!! Tänk att se direktsänd opera från Metropolitan i Folkets Hus i Uddevalla.  Mycket, ja faktiskt väldigt mycket att lära innan det ska igång. Ibland blir jag helt livrädd. Så mycket möjligheter, så mycket vilja, så mycket förväntningar och så jag..... Det är tur jag har en härlig fanclub med människor som berättar att jag kan, själv hänfaller jag gärna åt jantelagen och tänker -Men inte kan väl jag...... Ändå bevisar jag för mig själv varje dag, att det kan jag visst:-)) 

3 kommentarer:

olgakatt sa...

Grattis till att få ett livesändningshus! I Skåne är vi lyckligt lottade på ett antal platser och jag är en trägen besökare.

Solnasnackar´n sa...

Visst kan du Simone, och det vet du ju!

Fritt ur hjärtat sa...

Olgakatt, det ska bli så roligt. Uddevalla har varit som en vit fläck på kartan där de små samhällena runt om har, nu färgsätte vi denna vita fläck.

Loa, jo men jag behöver liksom påminnas och påminna mig.