söndag 30 december 2012

Im going .....

Närmare ett nytt år än nu är det svårt att komma. 2012 läggs i malpåse och kommer inte tänkas så mycket på. 2013 öppnar sig och vad, på allvar VAD ska det fyllas med?
2013 är mitt femtionde år på jorden. Känns som om det är dags att bestämma vad jag vill, att förvalta det väl helt enkelt. Mer tid till bra saker, mindre jobb t.ex, även om det är väldigt roligt är det just jobb. Resor, vila och umgås med vänner, det är nog vad jag längtar efter. Men mina vänner är precis lika upptagna som jag så ändrar jag mig och får mycket tid, blir jag rtt ensam för ekorrhjulet fortsätter hos de flesta andra. Vad är det med denna tid, 2000-talet som gör att vi måste hinna, göra och vara så mycket?? Ibland dyker det upp förbjudna tankar i huvudet på mig, var det inte bättre förr i alla fall....
Nåväl framtiden är min, eller vår för familjen är det viktigaste jag har. Några radikala förändringar blir det. Funderar t o m på att köpa Friskiskort, men säg inte det till någon för det är en hemlis :) Stor fest när jag fyller 50 kanske vore trevligt och så en resa. Annars vete sjutton, hur lätt ar det att ändra livet egentligen?!

3 kommentarer:

Solnasnackar´n sa...

Viktigast inför 2013: Ta hand om dig!
Kramar

Lae i Nordtorp sa...

Stressa inte utan ha ett bra 2013. Och hinner du någon gång så är det roligt att läsa din blogg och se dina fina kort. Grattis till bästa kollektionen i Statykriget.

Anonym sa...

Bara vara roligt att läsa din blogg har saknat den. GOTT NYTT ÅR.