måndag 23 juni 2014

Same procedure as every year

Nja det är inget jag önskar men när jag tänker tillbaks på förra semestern glömde jag bort en vecka och jobbade på. Denna gång körde det ihop sig med elrevision och ett antal möten. Jag sköt upp semestern en hel vecka. Blir väl bra till hösten att kunna plocka ut ledighet då. Lågledig blir jag ändå eftersom jag verkligen tänker vara ledig hela sommaren. 2012 hade jag ingen semester. 2013 hade jag 12 dagars semester så nu tar jag ut allt! Idag min första semesterdag blev det 4 timmar på jobbet. Inte utan att en kan skratta åt eländet och nu är jag hemma. Inga planer men en hel del önskemål.
Maken bygger trädäck på framsidan huset. Själv längtar jag efter vila, solstol och böcker, en och annan paraplydrink :)  Gör inget om det nu kommer lite mer värme.
Vi bor sa jag till vänner igår, vid världens bästa plats om semestern är oplanerad. Vi har allt inpå knuten som folk reser för att få. Men min nya kamera ser jag fram emot små utflykter så vi lär känna varandra. Lerin hänger i Skärhamn. Ny utställning på KKV och väldigt mycket annat står på önskelistan.
Eftersom båda benen gett sig blir det lugnt i dubbel bemärkelse. Tack vare fritt val har jag ändå fått en tid, i Halmstad. 90 dagar sa NU sjukvården, vi stänger faktiskt ner nu. Tur inte alla behandlar patienter på samma sätt.

1 kommentar:

Solnasnackar´n sa...

Må du få en underbar semester!