torsdag 6 mars 2008

Datatrubbel!

Vad jag hatar att inte kunna med det jag hanterar!! Någon (säkert jag) har fixat till så jag inte kan redigera min egen blogg!! Jag skulle redigera i mina sidelement, närmare bestämt " Sidor jag gärna återvänder till" skulle lägga till en länk. Men jag kan inte scrolla tillräckligt långt ner! Det tar stopp utan att sidan är slut!

Om jag loggar ut och går till frontsidan är det inte så, då kan jag scrolla tills sidan tar slut.

Har trott att Chillis sida varit trasig för jag kan inte lämna kommentar där på grund av samma fenomen, men nu tvivlar jag. Det är säket något inställningsvajsing och jag vet inte vad!?

Har tryckt NEJ på scriptfel, har klickat att jag tillåter coccies (vilket jag egentligen inte gör) inget hjälper. Så oerhört frustrerande!!

Jag behöver HJÄLP

Camilla... eller nån, Anna, Martin, HJÄLP.

1 kommentar:

Ewa sa...

Chilis sida funkar som den ska!! Pga att vi tidigare hade rätt hög spambelastning så låses "comments" när ny månad börjar. Däremot har inte min uppkoppling fungerat.
Har legat nere sedan i fredags morse till sent i gårkväll. Tog mig "bara" 3 timmar i telefon och 2 samtal till D-link som kostade 39 + operatörstaxa/samtal. Väntetid - 45 minuter - och då kunde de inte ens hjälpa mig. Nästa router blir definitivt INTE en D-link :///

Uppdaterar i morgon kväll ;)