fredag 1 augusti 2008

Det gick bra, nu planerar vi nytt.

klockan är halv nio och jag vågar blåsa faran över. Sonen hade inte mer kräkningar igår, matt javisst, gnällig, ont i huvudet och så vidare, men vi kan nog konstatera att någon smittsam magsjuka var det inte. Tack och lov. Han vaknade för en timme sedan och har nynnat nu på morgonen, känns tryggt, nu är han i duschen och har redan frågat om det ändå kan åka till Hornbore By idag. Vilken tur att vi bor så nära, en dagstur dit är ingen omöjlighet om hälsan håller i sig. Teatern spelas mellan klockan 14 och 16 så de behöver inte ens komma iväg tidigt, kanske någon timma innan för att hinna kolla marknaden. Maken planerade raskt igår att de skulle ta tältet till Skara nästa vecka, sonen har aldrig varit på Sommarland och har frågat mycket efter de, verkar vara en klok kompensation tycker jag.

Veckan därefter skall älskade lillasyster och jag med alla våra barn bo på Torpet Sandvik Bassholmen, en vecka som vi alla ser fram emot. Vi vet inte riktigt hur det skall gå med mig och min orörlighet, men vi har sagt att vi försöker. En hängmatta på tomten är ju inte heller fy skam, till badet tar jag mig inte och inte FÅR jag bada heller. Syrrans tjej har skaffat systemkamera och vill fotografera hästar, finns förmodligen ingen bättre plats att göra det. Killarna får utforska ön och bada så mycket de vill, spel är inplanerade om vädret sviker och fyller på brunnen.-)Det är nämligen ett litet aber att brunnen är torr så vi måste bära även disk och tvättvatten, men som syrran sa, barnen är stora och kan bära de med. När syrran och hennes ungar far hem efter fyra dagar är det helg och då kommer maken istället. När vi bokade Bassholmen visste vi ju inte att allt inte var bra med mig, så nu när det ändå är betalt försöker vi, det är nära hem, går det inte packar vi ihop.

För er som vill läsa mer om Bassholmen länkar jag lite:-)
Naturreservatet Bassholmen
Vandrarhemmet
Allmogebåtarna på Bassholmen
Hyr torpet Sandvik

8 kommentarer:

Ninni sa...

Magsjuka är aldrig kul...men speciellt inte om man är nyopererad. Vilken tur att den inte smittade.Hoppas ni får det skönt på Torpet och att altt fungerar.
Kram Ninni

Fritt ur hjärtat sa...

hej ninni, tack, jag hoppas veckan blir toppen. Var precis inne hos dig och såg att du haft det bra. Fin blå bild också.

Hannele på Hisingen sa...

Skara Sommarland är väl ett måste..

Fritt ur hjärtat sa...

SKara skulle till och med jag vilja åka till, tänk att dets tår sig än! Heja Bert;-) Hoppas inget tillstöter utan att de kommer iväg.

Marianne sa...

Skönt att magsjukan gick över snabbt och att du klarade dig!

Fritt ur hjärtat sa...

marianne, nu ligger gubben så jag håller fortfarande tummarna!

Lena sa...

Inte kul med magsjuka. Vilken tur att det är en åkomma, som oftast går över snabbt.
Vad roligt att du ska få mysa lite med din syster och barnen. Hoppas ni får mysigt.
Jag ligger lite efter i mitt bloggläsande, så jag får väl snart reda på hur allt fortlöpt.
KRAMEN!

Fritt ur hjärtat sa...

mors deka, urk ja så illa det blev! Tur man glömmer fort.