tisdag 19 augusti 2008

Inte kan man väl ringa polisen...

När jag kom från Bassholmen väntade en veckas Bohusläningar på att bli lästa, något av det jag läste lite extra var om Marsvinet som var upphittat. Stackars liten på en återvinningsstation, inlämnad till polisen. Det har varit två rätt stora reportage om det. Vilket gör att jag undrar, nu då?? Har någon hämtat Marsvinet, eller lever det fortfarande på polisstationen??

Om de är hämtat kunde det kanske stått en liten notis om det, även om ägarna inte vill vara med,bara en kort notis att han/hon hittat hem. varför tänker ni inte på det ni som skriver, jag oroar mig, jag undrar, skulle kunna ta ett djur till här hos mig om det inte löst sig. Vi har ju ändå bara fyra;-) I somras ringde jag polisen om en hund i en bil på Torp, har sällan blivit så dåligt bemött så inte kan man ringa polisen och fråga hur det gått för ett Marsvin. Men jag undrar, det gör jag!

Våra godingar!

9 kommentarer:

Annaa M sa...

Usch så ofta sånt händer, inte bara med marsvin utan med allt möjligt som tidningarna skriver. Det följs inte upp. Slarvigt! Ring!

Fritt ur hjärtat sa...

annaa, vem`? Polisen eller Bohusläningen....

Annaa M sa...

ha ha, båda!

Christer. sa...

Annars brukar ju polisen ta det väldigt allvarligt när det handlar om hundar i bilar numera. Kanske mest för att folk inte skall lyncha ägaren som lämnat den i bilen? Tycker också att de gör allt för få uppföljande repotage, i de flésta ämnen faktiskt.
Christer.

Fritt ur hjärtat sa...

Christer, jag har sällan mött respekt när jag kontaktat polisen, tyvärr ganska dåliga erfarenheter, undrar om charmkurserna på 80 -talet borde tas fram igen.

Uppföljningen är viktigare än de tycks förstå!!

Lullun sa...

Tyvär är man på tidningarna av idag ganska dåliga på uppföljningar. Men visst är de otroligt viktiga för att kunna behålla läsare. Många gånger kan ju en hel historia vara totalt onödig om man inte får reda på hur det faktiskt slutar. Hoppas att det gick bra med marsvinet dock! :-)

Fritt ur hjärtat sa...

lullun, tänkte mejla nyhetschefen idag, det är en kompromiss med mig själv... men då får jag "klagat" lite i alla fall. Fast jag skall inte klaga utan fråga hur de gick, så kanske hon tar åt sig...

Mors Deka sa...

Hur gick det? Ringde du polisen`?

En ite sköldpadda hittades i Kristianstad för en tid sen. Han hade rymt hemifrån. Familjen var orolig. En vänlig själv lämnade in honom till polisen och snart vara den lille krabaten i säkert förvar igen. Nu skulle han låsas in bättre.

KRAMEN!

Fritt ur hjärtat sa...

mors deka, hihi det får du veta längre fram!