lördag 22 november 2008

Dockhemmet.

Ibland suckar jag irriterat och skyller på familjen för att det är rörigt i mitt hus. Förr säger jag och blickar tillbaks, var mitt hem som ett dockhus, pyntat och rent. Idag har jag insett varför det var så, förr..... Jag hade inget annat för mig än att städa;-)

Idag har jag plågats av ensamhet, jag är mycket dålig på att njuta av den som jag borde. Istället
har jag dammat hela huset och gett tvättstugan en rejäl omgång, det skiner och blänker. Stryktvätten sparar jag tills imorgon, måste ha något att göra då med.

Nu har jag suttit en lång stund i duschen, och plockat fram Gudrun Sjödenkläderna. Om trekvart blir jag hämtad. Jag tänker ha kläderna även om jag känner att det är fel människa i spegeln ......ska vara modig och bryta invanda beteende;-)

Om föreställningen är hälften så bra som i fjol, blir det bra. Maten brukar vara bra så den ser jag fram emot. Lite orolig för trapporna, har inte gått i trappor sedan operationen!!! Har försökt att planera detta genom att komma i väldigt god tid. Jag skall till och med bli inkörd på gågatan för att bli avsläppt, inga onödiga metrar.
Plockar med kameran och berättar mer imorgon Har inte sett recension i tidningen än så jag får väl offra mig och göra det:-)) Hellre det än att fortsätt städa och damma för att återskapa dockhemmet!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej. Jag ramlade in på din blogg tack vare smyckestemat du har skrivit.
Du har många snygga smycken. =)

Mitt i livet sa...

Men hoppas att du får en fin kväll!
Är säker på att du är kanonsnygg i kläderna, själv väntar jag ivrigt på en curry och lilafärgad klänning! Ops!
Ha en bra kväll!

Fritt ur hjärtat sa...

helene, du är självfallet väkommen hit:-)

Anna, det är synd vi inte är mer lika i kroppen då kunde vi lånat kläder av varann då och då, så mycket större garderob man får då...Lila och curry låter snyggt har aldrig sett dig i lila men tror de blir bra! Annars åker jag med som smakråd till favoritbutiken i Trollhätan, de hade en del klänningar när jag var där sist.

Mina Gudrun Sjödenkläder kändes aningen malplacerade på mig, men jag kände mig helt ok, dem vågar jag ha igen!