lördag 21 februari 2009

Kjerstin Dellert och full rulle....

Föreställningen med Kjerstin Dellert igår kväll var fantastisk! Jag vet att Trollhättan funderat på att ta dit den, jag kommer att rekommendera den. Ser den gärna igen i så fall! Hade förmånen att aggera chaufför åt Kjerstin själv. Körde från hotellet till radion och därefter till repetitioner på Östrabo. Ett litet stopp på Da Capo för att leta begagnade kläder, hon letar tydligen alltid kläder till teatern. Jag har sällan träffat en mer enkel, trevlig och ödmjuk människa. Full av humor och omtanke, när hon såg mig på kryckor var hon genast "på tårna" för att hjäpa mig. Är säker på att de flesta inte tror det.

Vi hade sålt lite biljetter. Aldrig lyckas man lista ut orsaken, finalen på På spåret, dåligt med pengar i finanskrisens spår, man vet inte. De som kom var i alla fall mer än nöjda. För oss är det finansiellt trist, vi hade räknat med ett plusresultat här men får ett minus. Hoppas resten av våren går bättre.... Publiken igår var liten men väldigt allert. Jag vet att det är roligt för artisten. Mycket skratt, visslingar, applåder och bravo. Efter föreställningen hann jag knappt blinka innan applåden var stående och hon blev inropad många gånger.

Vi hade köpt en riktig "primadonnebukett" till den lade vi Till Bords Ombord, signerad av både Stefan Edman och kockarna! Nu hoppas vi Kjerstin tyckte om gåvorna och minns den lilla men alerta publiken. Jag fick en väldig lust att se Ulriksdal....

Nu förberedar vi yngsta sonens kalas. Cocacolan, chipsen och smågodiset är inhandlat. Filmer tänkte vi hyra om någon timma, därefter hämtar vi pizzor när ungarna bestämt.... Vi vuxna tänkte festa med räkor och ägg på tekaka, precis som på restaurang ni vet... får väl se hur bra det blir med 9 gossar i huset;-) Undrar hur många gånger jag sagt, stackars 08:or...de är här när räkorna är sämst och dyrast. Nu är de bäst och kostar 89 kronor kilot. Det är bara att tacka och ta emot.

En full rulle helg alltså. Men jag vilar mest, efter chaufförssysslan och föreställningen igår strejkar min kropp. Vilken tur att inte maken gör detsamma:-)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Gud, så roligt! Avundsjuk - hade gärna velat se och höra! (Satt på tåget mellan Stockholm - Göteborg tor mest hela dagen!
Ulla ;)

Anonym sa...

Djupt avundsjuk på räkorna! Men det finns ju annat i huvudstaden än just räkor...

Anonym sa...

Precis! ;) ;)
Ulla

Emmama sa...

Vad kul att du traffat henne, hon verkar HAFTIG sa det var kul att lasa att hon var trevlig! :) Njut av rakorna ikvall!

Kram!

Fritt ur hjärtat sa...

Ulla, ja det var garranterat bättre än tåg:-) Det var fantastiskt.

Annaa, jo lite annat har ni ju;-)

Ulla, Dramaten & trädgårdsmässan t.ex...

Emmama, hon är precis så häftig man tror, men trevlig. Så himla mycket pondus och klokskap.

Christel sa...

Åååh vad jag blev sugen på räkmacka på tekaka med ägg och majonnäs! Vill ha! Du verkar ha haft det trevligt, härligt!

Grekland nu sa...

Har alltid gillat Kerstin Dellert, kul att hon var trevlig även bakom scenen!

Fritt ur hjärtat sa...

Christel, ja det finns sämre mat en lördagskväll;-) Jag hade hjärtligt trevligt!

Grekland.nu, man tror kanske inte det efter mediabilden men Kjerstin var både rolig och rar.