söndag 15 mars 2009

Trött, tröttare, tröttast.

Redan klockan nio i morse kom vännen P på frukost. Därefter for maken och han till Tjörn för att hämta soffan. Jag började i snigeltakt tömma vitrinskåpet. Nu ska vi minnas att jag samlar på glas... bordet 2,93 blev helt fullt, inte ett hårstrå hade fått plats mer. Konstigt att det alltid för en hel ommöblering med sig att föra in en möbel. Soffan behöver en egen vägg, därför skulle det till en rokad. Det har tagit precis hela dagen. Jag gör inte så mycket, men flytta något glas i taget klarar till och med jag. Man har väl en vänster;-) Sedan länge bär vi inga möbler, under med badlakan och skjut omkring, sparar golv och kropp.

Nu syns det tydligt att ett litet bord (till tekoppen) behövs bredvid soffan. En golvlampa, eller för all del en lampa på bordet jag inte har skulle kanske också funka. Det blir så snyggt. Soffan är läcker och de lejongula stolarna som pricken över i :-)


I all ommöbering kan jag inte hitta min väska. I väskan ligger kameran. Förhoppningen nu är att maken vet var den är...att han lagt undan väskan. Skulle visat ett foto annars, kanske imorgon. Maken den galningen for till gymmet. Jag har tagit alla tabletter jag har och rör mig inte en meter. Jag har ont i hela kroppen och är trött. Kan inte minnas när jag var så här trött senast.

Imorgon ska jag på begravning. Måste hitta väskan för där är plånboken. Handbukett ska inhandlas på väg till kyrkan. Det blir en liten ceremoni, ibland är det nästan värre. Får väl halta ett varv till i huset på väskjakt. Om jag lyckas hitta den minsta lilla kraft, jag är trött, tröttare, tröttast.

Inga kommentarer: