onsdag 6 januari 2010

Dödstrött och utarbetad.

Ingen överdrift. Jag är helt slut. Ommöblering, renovering och iskyla har slitit hårt på kroppen. Dessutom enormt spänd och nervös för jobbet jag skulle göra idag. Eftersom jag är oerfaren överarbetar jag. Eller oerfaren är väl att ta i. Jag var ansvarig utgivare för tidningen på Friskis&Svettis i flera år. Skrev, fotade och bestämde. Nu har någon annan bestämt, då är det lite svårare. Måste hitta rätt vinkel på reportaget och foto till det. Fotografera i kongresshallen med illröda väggar och lysrör i taket är riktigt svårt. Att objekten aldrig någonsin stod still underlättar inte precis. Jag är riktigt besviken på bilderna. Hoppas någon håller för tryck.

Annars var det väldigt kul. Folk var lättpratade och stämningen hög. Har suttit och letat bilder i timvis nu, måste ge mig. Skickar ett gäng så någon annan får välja och avgöra om de funkar. Texten blir inga problem. Kör den direkt imorgon. Nu har jag för ont. Piller och i säng.
Make och son hade fortsatt arbeta hemma när jag var borta. Så nu är datorn på plats, och som ni märker fungerar den. Dessutom har marsvinen äntligen fått sin nya bänk. Ett rum klart. Nåja nästan klart. Lite kablar som ska spikas fast. Några tavlor som ska flytas. Men det är nära nu. Riktigt nära. Säkert därför jag är så trött, dödstrött och utarbetad.
(ändå är det maken som gör allt!)

2 kommentarer:

StrandMamman sa...

Puuuuh ---- blåser iväg lite ork och energi åt dig! Hoppas du får möjlighet att vila ut. Kramar!

Fritt ur hjärtat sa...

StrandMamma, tack det behövdes.