torsdag 11 februari 2010

Ett möte om mig, utan mig?!

Har bakvägen fått höra att det är avstämningsmöte om mig idag. Arbetsgivare, försäkringskassa och läkare. Jag skulle kallas och uppmanas ta med facket. Det här fick jag reda på av en slump. Pratade med en tjänsteman som sa i andan om, ja vi ses ju den 11.... Va, om detta vet jag inget svarade jag då, Då fick jag exakta uppgifter. Redan då kontaktade jag facket. Sedan dess har jag väntat på att bli kallad. Nu är det möte om tre timmar och jag är fortfarande inte "kallad". Jag vet om det, men bara genom en slump. Kallat mig har ingen gjort. Men jag ska gå, tar med mig facket och dyker upp. Vad tror företaget, att de kan ha möte om mig utan mig?!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mia,

Det tycks som om du varit sjukskriven en längre tid. Kanske det är så att Försäkringskassan tycker det verkar vara underligt att du kan ställa upp i Melodifestivalen med allt vad det innebär men samtidigt sakna arbetsförmåga?

olgakatt sa...

Läste inte detta förrän klockan 12. Hoppas det blev ett konstruktivt möte, trots allt.

Fritt ur hjärtat sa...

Anonym, du gör dig löjlig. Hade du läst här hade du vetat att jag inte är Mia! Fånigt är bara förnamnet på det du försöker antyda.

Olgakatt, jo det känns okej, någon som inte kommit ihåg att kalla mig fick skämmas rejält.

Filip Karlsson sa...

Det kanske var detta som anonym missade men istället skulle ha reagerat på?

"Ivrigt fotograferande,familjekär Uddevallabo. Strävar för en hållbar livsstil. Har många strängar på min lyra. Närnaturguide, Fågelskådare, Trädgårdsamatör, Amatörfotograf,och mycket mer. Aktiv i Naturskyddsföreningen och Ordförande i Uddevalla Riksteaterförening.Ersättare i Kultur & Fritidsnämnden."

Anna, Fair and True sa...

Till Fritt ur hjärtats försvar: Man måste väl samtidigt ha något att leva för?! Sedan beror det ju alltid på vad man är sjukskriven för. Är man sjukskriven för stress så kanske man inte ska ha ett politiskt uppdrag el dyl. Men är det pga ett fysiskt problem som tar tid att åtgärda är saken en helt annan. Dessutom är nog den beskrivningen något som är hennes intressen i stort, oavsett om hon är sjuk eller inte. Dvs hon var amatörfotograf redan innan hon var sjukskriven och kommer vara det efteråt också.

Fritt ur hjärtat sa...

Filip, och? Vilken nivå jag har min ribba är det ingen som vet något om. Jag har inte guidat på 3 år, men är guide, fotograferar gör jag mer än gärna och det tänker jag inte be om ursäkt för. Inte heller att jag äter ekologiskt eller försöker vara klimatsmart. Trädgårdsamatör som från färdig trädgård idag läger igen och handikappanpassar den! Fågelskådare, genom fönstret vid vintermatningen. Tack och lov fungerar huvudet så jag kan sitta på en stol de 4-5 timmar en gång i månaden jag är politiskt aktiv, eller den stund jag är på teater. Jag tror knappast det är att jämföra med arbetsförmåga. Än en gång säger jag att man bör läsa regelbundet så man faktiskt vet vad man säger. Innan man försöker komma med antydningar.

Fritt ur hjärtat sa...

Anna, vi skrev samtidigt. Tack för försvaret, det blir så löjliga påhopp. Mina intresse har inget med min förmåga att göra. Jag har en helt trasig kropp, en invaliditetsgrad på 20% vilket var det högsta min läkare hört talas om någongång. Jag strävar för att kunna arbeta deltid så småningom men först ska jag genom en operation till, min femte. Så de som försöker säga saker om mig bör kanske läsa på lite innan de säger något.

Lae i Nordtorp sa...

Jag beundrar din kampanda. Förr eller senare blir du frisk. Bry dig inte om illvilliga och opålästa påhopp. För övrigt tycker jag att du är ett riktigt proffs på att fotografera.

Fritt ur hjärtat sa...

Lae, försöker inte ta åt mig eftersom det faktiskt är dummma försök av någon som inte vet.
Tack så mycket! Tur jag inte blir generad av beröm som vissa andra
;-)