lördag 13 februari 2010

Skrattsalva.

En helafton på Östraboteatern med mycket annorlunda händelser. Skaffa mig en tenor syntolkades och jag provade att se den med syntolk. Man förstår hur viktigt det är att någon berättar detaljerna men jag tyckte också det krävde viss extra koncentration för att att både lyssna på det från scenen och detaljerna i örat. Fösta akten orkade jag, sedan lade jag bort den. Men jag har gjort det och vet till en annan gång vad det är.

Föreställningen är rolig. Skratten rungar i salongen och roligast har vi naturligtvis när skådespelarna kommer av sig och skrattar själva. Ett flertal gånger till vår förtjusning.

I TV var det inte lika muntert. Har kollat text-tv och MiSt åkte ur. Sånt är livet. Jag hoppas att Mia och Stefan haft riktigt roligt. Kanske hör vi mer om dem i fortsättningen.

Vår kväll var i alla fall väldigt trevlig, ett skratt förlänger livet säger man och eftersom det var många skrattsalvor här blir vi nog långlivade.

2 kommentarer:

Mia Terngard sa...

Hej Simone!
Ja det var en toppengrej! Hade mitt livs kväll även om vi inte gick vidare så hade vi ju redan vunnit genom att ta oss dit! Det blir svårt att slå Melodifestival Scenen funderar på vad som är större...! Fortfarande i Sverige och jobbar litegrann mm. Tack för all support!Kramar Mia

Fritt ur hjärtat sa...

Härligt MIA! Jag har ju fortsatt följa bloggen så jag har läst mig till att ni njöt och hade roligt.
Förstår om det blir svårt att hitta på make till detta:-)
Du lär bli här ett tag om vädret får bestämma...
Jag hade roligt och det var roligt att supporta och lobba.
Sköt om dig hoppas vi ses.