torsdag 4 mars 2010

Vem har gjort denhär räddningen?!

Någon av alla dem jag grät och bannade i förrgår måste ha reagerat. Idag kom en kallelse till operation. Jag fick sätta mig! 29 mars, inte precis i morgon men hellre det är "när som helst efter vecka 14" som var beskedet. Nyfiken på hur detta har gått till. Jag kan nu se att jag tillbringar påsk i sängen, att jag inte kan gå på ett av de två 70 års kalasen. Att jag missar operans föreställning 9 april och kongressen. Till allt detta trodde jag att jag skulle vara klar, om operationen blivit när den var planerad hade det funkat. Jag missar det gärna. Kanske kan jag slinka in på föreställningen någon annanstans istället, får undersöka saken.Känner mig inte speciellt glad över det här, osäker på om det verkligen blir av. Kommer de skjuta på den? Men störst är ändå funderingen på vem som gjort denhär räddningen.

10 kommentarer:

em sa...

Det får du kanske aldrig reda på. Men det viktigaste är ju att någon har gjort något och du äntligen har fått din tid!
Jag håller alla mina tummar för att allt ska klaffa och gå bra!
Margaretha

Eva sa...

Håller tummarna för att tiderna håller och du får en lyckad operation!!

Anna, Fair and True sa...

Men det är nog värt det ändå att missa de där tillställningarna!

Annaa M sa...

Vad är väl en bal på slottet... Himla skönt att det blir av den här månaden i alla fall. Tänk på det, att det är den här månaden, inte nästa!

Fritt ur hjärtat sa...

em, nej det inser jag, då måste det ju erkänna att ett fel är begånget---

Eva, tack, att tiderna ska hålla är min största oro just nu.

Fritt ur hjärtat sa...

Anna F6T Absolut, jag menar inget annat, bara allt som måste planeras om. Jag hade avstått vad som helst för detta.

Annaa, jo de klarar sig på håret om schemat håller, fast han har kallat mig till NÄL, där har de ingen ortopedavdelning så jag kan inte ligga kvar. Undra hur det är tänkt...
Baler och tillställningar tar jag i höst;-)

Monica sa...

Det sägs ju att om man vill något tillräckligt mycket så verkar hela världsalltet för att det skall bli så. Så där har du väl svaret... :)

Grekland nu sa...

Åh vad skönt att VETA, att du äntligen fått ett datum. Du kommer nog i alla fall att bli pigg igen när våren sätter riktig fart!

Fritt ur hjärtat sa...

Monica, jag väljer att tro på det
:-)

Ingabritt, lite osäker på om tidsramen håller, men nu har jag i alla fall ett datum...

olgakatt sa...

Allt kan hända som flyttar en optid men jag håller tummarna! Bli inte förkyld, få inga sår eller plitor, kolla så att du inte tar mediciner som ska vara borta viss tid före, osv osv..