måndag 5 april 2010

Ommöblering i rödarummet:-)

Ett litet rökbord och en trasig lampa har satt snurr på hjulen. De stora bokhyllan med vitrinskåpen måste byta vägg. Jag tömmer skåpen, ett i taget, skurar och skuffar , med handduk under omkring möblerna. Mäter väggar, räknar fel och flyttar igen. Tänk vad man klarar på vilje! imorgonligger jag men vad gör det, idag har jag kul. Dessutom blir det förbaskat fint och jag får en läshörna:-))))

6 kommentarer:

StrandMamman sa...

Ha det så mysigt i din läshörna!! Du visar den väl på bild så småningom?

Anna-Lena Heydar sa...

Herregud, vad du röjer runt! Det var ju jättefint som det var, men blev säkert ännu bättre nu ;-)

Annika sa...

Härligt med en läshörna, Simone!!
Du får ta en bild och visa oss.
Önskar dig många mysiga stunder där.
Kram!!

Fritt ur hjärtat sa...

StrandMamma, kul att se dig igen! Jodå det blir säkert bild vad det lider. Idag ska jag måla lampan och sedan ska skärmarna kläs så det tar lite tid. Men övrigt är på plats och jag är så nöjd!

Anna-Lena, jag ville ju ha det ännu finare:-) Nu kräver det matta också, aj aj aj...

Annika, det blir extra bra nu med operationen i antågande. Ska ligga där mest hela tiden;-)

Annaa M sa...

Måla? Då var det nog inte en sån lampa som jag trodde och som fanns i många hem i min barndom. Gulmetallfot och tre armar som spretade åt olika håll med gulnade skärmar på. Eller minns jag fel, kunde det kanske vara tre i foten?

Rökbord hade mina farbröder. Slog mig aldrig att det var något man skulle vilja ärva, men tänk idag skulle jag kanske gillat det!

Det är klart du behöver en matta också för att fullborda verket!

Fritt ur hjärtat sa...

annaa, det finns nog olika varianter. Ska jag gissa tror jag det här är en "billigare" modell. Den har trästång, som en gång i tiden varit kanske ek, men min syster har målat den vit. Plattan är rund i trä med små mässingslejonfötter. Upptill, det där man böjeromkring samt lite til är också mässing (typ). Jag köpte guldmetallicfärg på burk, måste ju bli snyggare än vitt....
Nä vem tänkte på rökbord då;-)
Klart jag måste ha en matt, en gigantisk eller flera mindre:-) Frågan är bara vem som ska betala...