fredag 18 juni 2010

På eget ben....

Lupiner och ett klätterstöd till trädgården levererades samtidigt som kaffet och Bohusläningen. Självklart blir jag glad, maken är otroligt omtänksam och han kommer ihåg vår bröllopsdag. Samtidigt känns det konstigt att inte själv kunna hitta på någon överraskning till honom.
Säger som jag gjort många gånger förr, jag får kompensera detta senare.

Kanske var det detta uppvaktande som gjorde morgonen lite knasig. När jag så småningom skulle stiga upp hade jag inga kläder. Annars lägger han fram dem på en stol i rummet där jag når. Nu låg där min hellånga stödstrumpa, en stickad olle och en bikinitop.
Ringde och frågade hur han ville ha mig klädd egentligen.....

Sedan hade jag att välja på att sitta i morgonrock tills sonen vaknade och kunde vara behjälplig, eller att försöka själv.
Valde att försöka själv och nådde en del, tur för mig att jag har kläderna i färgordning i garderoben, jag är åtminstone matchad........ Vinglade lite på ett ben och fick fatt på det nödvändigaste. Nu ska jag fira bröllopsdag på ett ben och i kläder:-))

3 kommentarer:

Grekland nu sa...

Ja men det var ju tur att du är färgmatchad i alla fall, hihi...Grattis på bröllopsdagen i alla fall! Hoppas verkligen att du snart ska kunna gå på båda benen.

Fritt ur hjärtat sa...

Grekland, tack, man kan säga att det är tur jag gillar grönt:-)

Anonym sa...

Tror bestämt att du förstörde hela hans plan!