torsdag 1 juli 2010

Att skynda långsamt.

Det börjar sjunka in. Jag får gå men kan inte. Benet hamnar i en onaturlig vinkel när jag försöker. Provade många vändor igår kväll. Tack vare rullatorn kan jag testa med olika hård belastning. Trodde nog att jag skulle kunna byta till kryckor och linka omkring inne men det finns inte en chans.
Fick snabbt fram tider för sjukgymnastiken och ska dit redan nu på morgonen. Vännen Å hämtar mig igen. Vad vore livet utan vänner....
Jag hoppas få adekvat hjälp med övningar. Minns en hel del från förra vändan, men inte hur man gör nu helt i början. Att bara gå leder knappast någonstans, jag behöver muskler runtom. Hoppas på ett st yrkeschema att arbeta med hemma. Pilatesboll, balansbräda, gummiband och viktmanschetter har jag, så något kan det nog bli.
Väldigt snopet och en otäck känsla att benet inte håller när jag försöker.
Klok som jag är gick jag ingen runda i trädgården igår, annars har jag sagt att det är det första jag ska göra. Nu gäller det att vara klok och skynda långsamt.

2 kommentarer:

Grekland nu sa...

Ett steg i taget är väl det som gäller nu! Skönt att du i alla fall FÅR! Lycka till med träningen.

IreneL sa...

Förstår att du vill kunna gå men det kommer du snart kunna göra när musklerna kommer tillbaks! Bra att du får hjälp av sjukgymnast!
Ha en fin dag! / Irene