måndag 13 september 2010

Axén vägrar träffa sjuka som blivit utan egen försörjning. Inte konstigt kanske eftersom han påstår att de inte finns...

Ännu en synvilla i Den Moderata politiken kanske?!

3 kommentarer:

Eva Hillén Ahlström sa...

Tack, Simone, för den videon som bekräftar det som vi redan förstod. Vi är ju också några, även du och jag, som har dissats när vi har försökt att kommentera på hans blogg. Jag är alltså inte det minsta förvånad men hoppas att ditt inlägg här får stor spridning.

Tack igen!

/Eva

olgakatt sa...

Hörde på en debatt i radion kulturministern påstå att ingen fått mindre pengar än förut som bemötande av det faktum att de rikaste fått mest i den gigantiska omfördelningen som pågår. Nähä, dom som gått från en blygsam sjukpenning till mindre i hälften i sk "aktivitetsersättning" - har dom inte fått mindre?? Eller pensionärerna som fått sänkt pension i år med några procent och får ytterligare över 4% mindre nästa år? har inte dom fått mindre pengar?
Med utlovade skattesänkningar nästa år får en garantipensionär "bara" 155 kr mindre per månad än i år.
Jag kan inte fatta att inte svenska folket reagerar med upprördhet. Måtte alla opinionsundersökningar komma på skam på söndag!

Fritt ur hjärtat sa...

Eva, tyvärr inte via S-bloggar i alla fall, inte en enda länkning, inte någon som hängde på.

Olgakatt, ja man kan ju bli vansinig! Varför lyssnar inte folk och reagerar med ilska? Jag tror alla mätningar kommer på skm, på stan och i valstugan känner jag medvind.