tisdag 14 september 2010

Ett steg fram och två tillbaks.

Tycker själv jag uppdaterar dåligt nu för tiden och skyller på två saker. Valet som står för dörren, jag sysselsätter mig:-) Dessutom min hälsa, om jag skriver här finns risken att det blir gnälligt. Det vill jag inte.
Om någon missat senaste turen kring min operation så är den i alla fall inte helt lyckad.
Detta krånglar till saker och ting. Hos sjukgymnasten för över en vecka sedan provades en ny rörelse och jag tyckte det gick bra. Då... Sedan var jag i Stockholm och kunde inte riktigt förstå varför det gjorde så ont!? Satt hela lördagen och hela söndagen men ändå blev jag nästan galen av smärta.

Väl hemma på söndagskvällen ber jag maken massera och han utbrister.
-Men hur F se du ut?!

Ja inte vet jag... kan du se dig i knävecket....
Ett gigantiskt blåmärke med påfallande svullnad var vad han såg.

Därefter har jag avbokat två träningspass och vilat en vecka. Igår hade jag ensam tid med sjukgymnasten. Blåmärket syns forfarande tydligt och han konstaterar krasst att öden nya övningen senast gjort att skruvarna gjort extra mycket blödning. Vi ska inte göra den på ett tag...
Istället fick jag lite andra övningar och så ska jag vara i bassängen varannan gång för att träna min gång. Inte vet jag vad detta blir till slut nu står jag mest still tycker jag. Kanske är det detta man menar med två steg fram och ett tillbaks.

2 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Oj, jobbigt. Hoppas det läker snart så du kan börja med övningarna igen.

Fritt ur hjärtat sa...

Anna. det är tufft, men jag är en fighter...