måndag 11 oktober 2010

Sicken vecka!!

Ensam hemma har jag skrivit många gånger förr, då har det handlat om en helg eller så. NU är det mer på riktigt. Maken arbetar i Gent och jag är ensam med allt. Sonen är för all del stor men den som någon gång haft en tonåring vet att det inte automatiskt innebär en massa hjälp....
Tycker ändå att det flyter på. Visst känns det tomt, jag saknar maken att prata med har insett hur otroligt mycket vi ventilerar varje dag.

Får lite dåligt samvete när jag är borta kvällstid, men det ligger hos mig sonen har inte ont av det. Jag är inte borta många kvällar men ett par i veckan.

Helgen har varit bra. Fredag bjöd jag in oss på fredagsmys hos bror, svägerska och lillkusin. Där fick vi tackos och blev väl omhändertagna.
Lördag var jag på museet nästan hela dagen. Efter att ha stått där i en monter i en lokal utan luft var jag helt slut. Valde att inte åka hem utan for till Lindesnäs och Rödön för att få sol, vind och vatten. Sådana stunder är jag stolt och glad att jag tar mig. Även om jag när jag klättrar en stund brukar undra vad jag håller på med... glömmer liksom bort att benen inte riktigt är att lita på. Såg en säl och blev uppspelt, men hann inte få den i fokus innan den simmade under vattnet.
Söndag var det föreställningen I krig och kärlek. Oj, så bra den var och vilka skådespelare En föreställning med mycket känslor det var hjärtat i halsgropen av både spänning och oro. Mäktigt kändes det. Är så glad att jag får vara aktiv i denna fantastiska förening. Idag ska jag göra något FANTASTISKT! Jag tror det alla fall. För mig något helt nytt. Jag ska börja bassängträning i grupp. Förut har jag bassängtränat efter eget schema med gång och knäböj. Nu blir det regelrätt jympa ledd av en sjukgymnast och med hög musik. Som jag längtar!!! Visserligen är det långt ifrån jympapassen på friskis men det är närmre än jag varit på flera år!!

Dessutom ska jag åka runt med affischer om att det är extraföreställning på söndag...VIVAGINA körs 2 gånger! Första kl. 17.00 sålde slut innan vi hann blinka så nu har vi övertalat Kim Anderzon så det blir en föreställning 19.30 också.
Avslutar med en ny favoritlåt. Passar en måndagsmorgon tycker jag.

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Simone!
Hoppas det var kul på bassänggympan!
Jag brukade leda, när jag jobbade. Ofta, när jag hör nån låt; den hade jag på bassänggympan. Saknar den!
BiS

Fritt ur hjärtat sa...

Tyvärr Birgitta var det värdelöst. Men jag ger inte upp.Måste ju finnas ett pass som passar mig också. Musik som användesmest som bskgrundsmusik, typ hissmusik. Ingen inspiration o9ch ingen glöd. Nej det var urtrist. Ska testa annan ledare nästa gång.

Birgitta sa...

Synd!Även om det är svårt att få musiken att passa till vattnet, ska det absolut inte vara hissmusik!
Birgitta