lördag 11 december 2010

Inleder de egna paraderna.

Jag har längtat efter den här dagen, det pirrar av förväntning i kroppen. Idag plockar maken ner alla jullådor från vinden. Jag packar sakta upp allt och imorgon och några dagar fram pyntar jag huset så det märks att det är jul. Då ställer jag alla mina tomtar på hedersplats och plockar undan allt annat. Jag gör nya konstellationer och inget är liksom givet förrän det är klart. Tjuvstartade idag på gammaldags jul på torget, med att köpa några nya tomtar. Har helt snöat in på de handmålade. Kan inte förmå mig köpa massproducerade efter att ha sett dessa fantastiska skapelser. Sonen verka ha fått min goda smak för han bestämde på stående fot att en sådan skulle ha också ha i år. Återkommer så småningom med lite tomtebilder, då när jag vet hur årets parader kommer stå:-) Tills dess kan vi väl njuta en ny favorit, hörde den på radio idag och den är bra.

3 kommentarer:

Annaa M sa...

Ja visst är den bra! Årets jullåt, absolut. Är så trött på allt utslätat smörigt. Hoppas det går bra med tomtarna, här gör de inte entré förrän nästa helg.

Anonym sa...

Fantastisk låt med världens bästa band :-)
Söstera Di

Fritt ur hjärtat sa...

Annaa, de är gryt bra, gillar dem skarpt annar också. Tomtarna verka ha ynglat av si, för de är svårt att få plats med dem i år..... också:-)

Syster yster, kansks:-) Har inte jämfört med alla i hela världen än...