söndag 9 januari 2011

Imorgon är en annan dag.

När jag var liten myntade morfar begreppet "ingen settanes röv". Alltså, jag har inte en rumpa som gärna sitter... Om morfar sett mig från sin himmel idag, har han garanterat haft roligt. Jag har inte lyckats sitta mer än 10 minuter i taget en enda gång på hela dagen. Har varit så rastlös att det gjort ont i kroppen. Försöker läsa, och tro mig boken är bra, men jag har inte haft ro att sitta. Jag surfar, lägger patiens, söker samlarobjekt på Tradera. När inte det fyller min oro ger jag mig på huset. Jag städar, trots att det egentligen är städat. Nog är jag ett energiknippe i vanliga fall, men idag är det plågsamt. Maken tog mig i famn och frågade:
-är du nervös för imorgon?
-Jag tror det...
Vore väl konstigt annars.
Kanske är det därför jag är som en osalig ande idag. På köpet har vi fått huset i topptrim när jag nu blir en arbetande kvinna igen. Ska blir så roligt att göra första dagen imorgon. Jag har inte fått något schema än men jag antar att det är en sak vi fixar imorgon.
Imorgon är en annan dag, en ny start på livet kanske låter pretentiöst, men en star på något nytt är det i alla fall......


Lite påverkad av "Stjärnorna på slottet" därav låtvalet:-)

5 kommentarer:

Musikanta sa...

Jag ser fram emot en förhoppningsvis glad och positiv rapport i morgon...

Lycka till med jobbet!
Kram från Ingrid

Monica sa...

Lycka till!!

Grekland nu sa...

Vad spännande! Lycka till!

Solnasnackar´n sa...

Det gick bra, förstås?

Fritt ur hjärtat sa...

Ett kollektivt tack. Klart det gick bra:-) Roligt var det också.