fredag 21 januari 2011

Lite I-landsbekymmer......

Har klarat av andra veckan på jobbet. Det blev inte värre i kroppen. Läget är ganska konstant, det gör ont men är roligt och jag går rätt mycket på vilja. Lär mig och glömmer bort systemen om vartannat...... Har vågat vara ensam med telefonen och fixat bokningar på egen hand:-)
Blir fånigt glad när "chefen" säger -är du redan klar, jösses:-)
Har mer energi nu tycker jag. Konstigt men så är det väl med kroppen. Förr kunde jag skjuta upp saker, nu vill jag få det gjort, för jag jobbar ju.... Det innebär att huset är i bra skick (städningen är viktig för mig) vi planerar mat och inköp och det flyter på riktigt bra. Tror vi är lite förvånade allihop. Säger nej till inte måste möten. Jag tänker prioritera min hälsa och inser att jag behöver viloperioder. Är klok och säger nej även till roliga saker, det får komma senare, vill inte höra till dem som tar slut på grund av en massa annat, fixar jag inte jobbet är det en sak, men då har jag gett mig de bästa förutsättningarna

Kommande vecka blir nya utmaningar. Det är nämndmöte, det är utbildning för nya i fullmäktige och den avslutas med en resa för att kolla kulturutbud, blir borta hela helgen. Ska jobba 2 fulla dagar istället för 4 halva, så har jag ändå gjort det jag ska. Onödigt spännande....

Resan är en historia i sig. Skräckhistoria känns det som sedan jag noga läste programmet.
Avslutas med GALAKVÄLL, klädsel därefter. Jag som redan hade problem med kläder inför en stor festlighet i februari. Nu fick jag ännu mer brått.
Jag vill ha en svart klockad långkjol, men det är inte på mode nu. Letar som en idiot och blir smått panikslagen när jag inser att byxor är det som återstår, hur mycket gala är det i byxor.......

Ger mig själv en rak höger! Det finns folk som letar mat bland sopor för att överleva, en kjol är sannerligen ett I-landsbekymmer......fast för mig är det stort just nu.

2 kommentarer:

Musikanta sa...

Jag tycker att du kan ha din klockade svarta långkjol till en snygg tunika - finns relativt billiga sådana med glitter och paljetter, som ser festligt ut. (Hade själv en på en fest för inte så länge sen till en svart kjol som jag fick mycket komplimanger för. Köpt på KappAhl för under 200 kr :-)! )

Sen kan du ju gå in och läsa hos "På livets trassliga bastmatta" eller em, som skriver ett tänkvärt inlägg om just mode. Hon finns länkad på min blogg.

Du får nog trevligt vad du än väljer!
Ha en skön helg!
Kram från Ingrid

Fritt ur hjärtat sa...

Musikanta, jag vill ha långkjol, men det finns inte i butikerna för det är inte mode. Jag har alltså ingen! :-( Ska genast läsa bloggen du rekommenderar.