tisdag 18 januari 2011

Men hur går det då....

Det är en stående fråga just nu, hur det går på min arbetsprövning. Faktum är att jag har ingen aning. Det är kul, det är det jag vet. Kroppen värker och i torsdags efter 4 halvdagar blev jag bekymrad, men det visade sig att tre dagars viloperiod räckte. Alltså ingen anledning till panik, än i alla fall. Jag gör halva dagar, och inte alla i veckan, max 18 timmar är det sagt.
Jag gör vettiga saker. Uppdaterar, sätter nya priser, fixar med material inför årsmöten och annat som är nu i årsskifte. Dessutom försöker jag lär mig de olika systm som finns, bokningssytemet bland annat.
Nu har också min ordinarie arbetsgivare kastat sig in i leken och skall försöka omplacera mig... Var allt detta leder har jag ingen aning om, känns som fritt fall, men någon gång måste jag ju falla..... Synd bara att jag inte har en fallskärm.
Så nä, fråga inte hur det går för det vet jag inte, men det är kul, det vet jag.

5 kommentarer:

Lena sa...

Lite märkligt kan tyckas att din arbetsgivare helt plötsligt vaknar nu när det har "löst" sej på annat sätt. Verkar ju inte som det har visats så mycket intresse från det hållet tidigare!

Kämpa på!!

//Lena

Anders Nilsson sa...

Jag gillar dig!

olgakatt sa...

Önskar dig lycka till!
Men varför du nu får flera tusen MINDRE i månaden övergår mitt förstånd.

Solnasnackar´n sa...

Bra jobbat, Simone!

Fritt ur hjärtat sa...

Lena, och märkligast är att de plötsligt kan söka administration, de som sedan 2003 sagt du är undersköterska det är det vi söker....

Anders, tack!

Olgakatt, jag har också svårt att förstå ekonomin, men plötsligt är det aktivitetsstöd som beräknas enligt a-kassan, betalas ut av försäkringskassan och är inte samma som sjukpeng, då faller en del pengar bort som samordnas med sjukpeng, för det har jag ju ingen...jösses!

Loa, Tack!