tisdag 15 februari 2011

Tur och retur Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan.

Igår strålade jag och väninnan samman i foajén på FOLKETS HUS KULTURHUSET TROLLHÄTTAN för att se Doktor Glas med THORSTEN FLINCK i alla roller. Utöver att vi imponerades av skådespelen och prestationen tycke vi båda det var roligtoch intressant att se Thorsten, just för att det är han. Mannen, myten, legenden...på något vis. Han är sen i sin ankomst, men fick snabbt revansch då en halv rad fylldes på minst 5 minuter in i förställningen. Tänk att bli avbruten så och ändå kunna hålla koncentrationen Dessutom var det någon vars mobil lät som en tupp som inte stängt av, och någon tappade småpengar i golvet, oj vilken publik. Förvånades över att mannen på scenen inte tappade humöret. Det har jag varit med om hos andra förr...
Det var inte bara vi från Uddevalla, till min glädje kunde jag räkna åtminstone 10 till. Roligt att inte alla är rädda för ett Folkets Hus som Kulturhus.
Det var inte varesig första gången det blir tur och retur Trollhättan för att ta del av kulturutbudet. Synd att inte Uddevalla styrande förstått hur viktig del av livet det är för många. Synd att de inte förstår att vi väljer Trollhättan, det hade säkert retat dem!

Inga kommentarer: