lördag 2 juli 2011

Firat ettårsdagen med blues

Förra året tog vännerna Å och M med mig på bluesfestivalen i rullstol. Jag hade precis fått lov att stå men kunde inte riktigt klara det. Igår, nästan på dagen ett år senare gick jag på Uddevalla Blues 'n' Rootsfestival för egen maskin. Först ut var Staffan Fenander & Gunnar Bejbom. I Bild Staffan Fernander, som tydligen kände de flesta på läktaren. Näst på tur var; Mr. Gonzola and the Semitones. Svängde väldeliga och hade det inte varit singel utan trätrall tror jag de flesta av oss dansat...... Så en kommentar om klädsel. Män med korta byxor bör lära sig att kvinnor i regel inte uppskattar strumpor i sandaler...om man ändå envisas med att ha det får man mindre minuspoäng när strumporna matchar skjortan;-))
Därefter kom äntligen Jenny Almsenius, hon är egentligen anledningen att jag valde att gå på fredagskvällen. Hörde henne tidigare i vår på Dinky Town, en otroligt begåvad tjej. Bra musik, roliga underfundiga texter och ett mellansnack som man gärna hör om och om igen.
Sist men inte minst, när mörkret lagt sig kom Skybenders. Det gjorde också kylan och knotten, vi kände oss nöjda med kvällen så innan det var slut tackade vi för oss och gick mot bilarna för hemfärd. Inte precis något dåligt sätt att fira sin ettårsdag!

2 kommentarer:

tasunkes sa...

Tack för fina bilder o roliga kommentarer, Jag hade väldigt kul, det var första gången på säkert 20 år som jag spelade offentligt i Uddevalla ( bor i Värmland) men det kom många gamla vänner, jättekul!

Staffan Fenander

Fritt ur hjärtat sa...

Hej Staffan välkommen till min blogg! Kul att du hittade hit. Jag är själv nöjd med bilderna satt egentligen dumt till, snett åt vänster från scenen å det är lite pilligt att få bra vinkel. Rolig text tycker du.. säkert bara för att du inte har strumpor i sandalerna:-))