måndag 22 augusti 2011

Im back!

Inte så avancerat som det låter, mer bara en rolig överskrift;-) Inte har jag varit långt borta heller. Nu fungerar blogger som det ska igen och jag lite grann gillar att jag ändrade till en enkel mall utan krusiduller. Kanske förändrar textfärg och snitt men annars tror jag det får vara såhär ett tag.


Veckan som gått: En av de roligaste men också mest arbetsamma veckor jag haft på läge. Överlämnandet på jobbet har börjat, jag gör allt mer på egen hand och vi har till och med bytt arbetsplatser. Chefen finns till hands men mycket klarar jag på egen hand. Han ägnar tiden till att rensa och avsluta. Måste kännas konstigt! Det finns så otroligt mycket kunskap i den mannen som inte får gå förlorad, jag kan inte lära mig allt, så jag hoppas det är väl dokumenterat
Sedan trösten de gånger jag är påväg att ge upp, för det händer när det hopar sig och blir mycket, då lovar han att jag alltid kan ringa, han kommer ställa upp. NU snackar vi hedersknyffel!!


Utöver det löpande som alltså ska in i min hårddisk har vi i veckna som gått haft gästspel av Ultimate B-boys, ett gäng breakdancare från Göteborg. De har vunnit massor av titlar i olika mästerskap men är precis hur ödmjuka och rara som helst. Ca 70 barn och ungdomar uppdelat i 3 grupper har i veckan tränat breakdance på Folkets Hus med dem som lärare.Otroligt roligt men arbetsamt har det varit, och då har jag ändå inte dansat:-) Fredagen var det avslutning med uppvisning. Alldeles varm i hjärtat blir man av att se alla dessa unga som drömmer om en karriär som dansare. Något som också slår mig är att folk inte vet att det händer så mycket på Folkets Hus!! Vet du?!


Kolla länken Folkets Hus Uddevalla, det är något för stora och små hela tiden. Hur har ryktet kommit att man inget gör?? Nåväl, nu gör jag mitt bästa för att sprida det som händer, kanske NI också hjälper till.
Det var en snabb sammanfattning av veckan. Imorgon kommer ett litet inlägg om "Inte bara Jeppe", men det får bli imorgon, man ska inte skriva för långa inlägg och jag måste ju ha något att skriva om då med, nu när jag är tillbaks!