tisdag 11 oktober 2011

De e mycket nu....

Har inte räknat de gånger jag använt den rubriken, men det börjar bli några. Faktum är att det är mycket nu. Bortrest på utbildning tisdag till söndag, för att direkt kasta mig in i jobbet på måndag morgon. Då dessutom med efterföljande möte. Nu är jag rejält trött. Men glad, utbildningen var starten på ett år som jag redan förstår kommer bli fantastiskt!
För kroppen och knoppen åkte jag upp dagen innan och fick lite tid i Stockholm, jag använde den väl. Catharina Bråkenhielm var vänlig nog att ta emot mig för ett studiebesök i riksdagen, trots ett tufft schema med bland annat budgetmöte. Var tvungen att fotografera trappan alla brukar komma upp för när riksdagen öppnas. Den används inte annars fick jag veta.
Vår hemmaplan fick jag titta in i :-)
Catharina på sin plats i socialutskottets-rum, lite modern jämfört med andra vi kikade in i. Avslutade med stil, skumbad på hotellet med lavendeldoftande ljus på badkarskanten. Innan resan gick vidare mötte jag soluppgången i Stockholm. Mötte dessa härliga damer... Och denna ...... Hann tänka ut att det måste vara stressande med alla köer i morgontrafiken, om man är brandbil med blåljus, och det var de.... Någon typ av utbildning för att bygga båt och en samling av båtar någon förening har, strövade jag sakta förbi. Tycker allt våra skärgårdsbåtar är vackrare, less is more...
Efter tunnelbana och två bussbyte nådde jag så Väddö, och det vette sjutton om de egentligen vill ha gäster där...men mer om det en annan dag.

3 kommentarer:

Blomkärringen sa...

Låter som en fulltecknad dag! (:D Skönt att du verkar vara piggare igen! Ha det gott och ta hand om dej!

Solnasnackar´n sa...

Fint reportage. Väntar på avsnitt 2!

Fritt ur hjärtat sa...

Blomkärringen, visst är det konstigt att det alltid blir så:-)

Loa, jag kommer nog aldrig sluta med mina fotohistorier:-)