tisdag 4 oktober 2011

Its a long way to .....Väddö.

Arrangörsskola, visst låter det fantastiskt! Jag som arrangerat i flera år ska kanske äntligen få lära mig hur man gör. Ett helt år ska vi kampera ihop, läser på distans med fem träffar på olika platser i Sverige. Först ut är väddö. Ett riktigt krångligt ställe att ta sig till så jag hann surna till innan jag löste det själv och delar upp resan på 2 dagar. Orkar inte resa 7 timmar i ett sträck......
Om Väddö vet jag inte mycket, men jag har farit förbi tror jag. På 90-talet var jag en flitig gäst på Singö och något säger mig att man passerade Väddö då. Singö älskade jag, hoppas få samma känsla på Väddö. Väskan är packad, 4 böcker och 3 par skor, det är i minsta laget för 6 dygn ,men så skulle det ju få plats kläder också. Ser fram emot en händelserik vecka. En vecka jag inte vet ett dugg vad jag ska vänta mig av. Hoppas att den blir som grädde på moset eller lök på laxen. Inte lök på oväntade ställe:-)

1 kommentar:

Solnasnackar´n sa...

Väddö kan vara underbart och vackert. Mycket beror ju förstås på var du logerar. Du passerade säkert Vddö på väg mot ännu underbarare Singö. Roslagen är mycket vackert!