söndag 20 november 2011

Sköna söndag.

Ungefär samtidigt med tuppen gick jag upp och for till jobbet. SÅ skönt att sitta där i lugn och ro, ingen telefon, inga besök. Administrationen går som en dans och är gjord på några timmar bara. På väg hem bröt solen igenom och jag fick en enorm lust att vara ute. Hem och jaga med familjen. Inte ork att åka till kustbandet idag, det fick bli strandpromenaden. Skeppsviken-Lindesnäs tur och retur, med fika på Snäckan på tillbakavägen. Jag bar kameran med mig hela vägen och tog inte en enda bild. Undra vad som hänt? Kanske blir det som med andra sysslor jag haft, stickning, virkning, sömnad, jag har slutat med dem bara tvärt. Hoppas dock fotolusten kommer tillbaks.
Efter promenaden kom tanken på tidsbrist ikapp mig. Har inte lämnat in uppgiften som jag borde gjort. Satte mig och gjorde det. Inte färdigt, jag tror inte ens bra, men nu har jag kanske ett matrial att börja med tänker jag.
Under tiden har maken fixat med båten som äntligen ligger på land. Vi ska nog inte ha båt vi.....
Väl hemma är det han som roddar maten, dubbelpanerad fisk, det gör han så bra. MUMS!
Nu går ögonen i kors och helst vill jag gå och sova, i tidigaste laget till och med för mig. Det blir till att ta en kopp kaffe och få lite energi.
Ska läsa handlingar. Nämndmöte på torsdag, jag är bortrest tisdag onsdag så det vill till att få med allt i veckoplaneringen.
Veckan blir minst sagt hektisk, extra bra då med en riktigt skön söndag.

Inga kommentarer: