lördag 24 december 2011

En vit jul.

Drömmen om en vit jul har dubbel betydelse. På Facebook uppmanas vi att skriva på för att barnen ska få en vit jul. En jul utan vuxna som berusar sig. På radio spelas sång efter sång med drömmar om en vit jul. Här blev julen vit och grön. Spriten lyser med sin frånvaro, likaså snön, inte gör det mig nåt. Nubbe är illasmakande och starkt, snö måste skottas, har inte förstått tjusningen med något av det. Tomtar däremot gillar jag. Ökar samlingen stadigt varje år. Speciellt utvalda ska det vara, inget bjäfs som förr. Ett undantag slank genom i år, men den är å andra sidan förgänglig. ett ryck av rastlöshet skapade jag en NISSE som tar emot på infarten till oss. Maken kan inte sluta skratta, sönerna ler i mjugg och tror inte jag ser. Men jag gillar honom.
Inte på var mans gård i alla fall. Hoppas ni alla haft den jul ni önskat fröjdefull, festlig eller varför inte både och. Här stillar sig kvällen till ro och en hektisk dag börjar gå mot sitt slut. Jag önskar alla en riktigt GOD JUL!!!

4 kommentarer:

olgakatt sa...

Din något lömskt plirande Nisse är jättefin! Han ser säkert till att ni har det bra hela nästa år!
God Jul!

Enn Kokk sa...

God jul!

Fritt ur hjärtat sa...

Olgakatt, önskar jag haft paradisäpplen eller något mer passande till ögon, ska tänka på det till nästa år för han kommer åter det är jag säker på:-)

Enn! Så roligt att se dig igen det var längesedan. Önskar dig och de dina en riktigt god fortsättning.

Solnasnackar´n sa...

Den Nissen var go´!