onsdag 3 februari 2010

En läskig kväll......

Ser fram emot en tjejkväll med boksnack igen. Det känns alltid som om det var längesedan! Är snuvig men tänker inte missa boksnacket. Får låta bli att kramas... Ikväll ska vi prata om Låt den rätte komma in. Oj vilken bok. Undrar så hur samtalet kommer att gå, vad de andra tycker och har upplevt. Jag vet en sak, jag vill inte se filmen. Trodde jag var färdig med skräck efter 80-talets strida ström på bio. Den här boken var annorlunda. Imorgon skriver vi säkert om den på Boktyckarna, förra boken vi skrev om är Damernas detektivbyrå. Vilka tvära kast vi presenterar! Men nu är det dags att ge sig av, förutom te och mackor blir det nog en läskig kväll...

4 kommentarer:

Grekland nu sa...

Jag har inte läst "Låt den rätte komma in", men jag har däreomt sett filmen! Hittade den häromdagen i videobutiken, och den var BRA. Visserligen lite märklig och ganska blodig på sina ställen, men den har ett underliggande starkt budskap, tycker jag.

Fritt ur hjärtat sa...

Grekland.nu, jag skulle aldrig våga se filmen men boken var riktigt bra. Det underliggande budskapet hade vi alla fastnat för.

Anna, Fair and True sa...

En av de bästa böckerna jag läst!

Fritt ur hjärtat sa...

Anna, gå gärna in på vår blogg, Boktyckarna och kommentera den! Det vore roligt med mer respons på den och om du tycker så kunde det vara roligt i en kommentar!