tisdag 27 april 2010

Bord duka dig.

Nu börjar det falla på plats. Rätt efter rätt är färdig för buffén ikväll. Chokladbomben, lammfärsbiffarna ochlax och melonsalladen blev klara redan igår.
Jag har sagt Italientema, men har försvenskat det något:-) Förrätten blir mig veterligen genomsvensk.
Så fort solen visade sig gick jag på promenad, med handskar, stövlar och plastpåse. Jakten hade börjat.
4 liter nässlor senare puttrar det i grytan och väldoft sprider sig i hela huset. Nu ska brytbrödet in i ugnen sedan är det mesta klart. Jag tycker verkligen det är roligt att ha gäster på mat!!!

4 kommentarer:

Anders Nilsson sa...

God middag! Det låter härligt.

Fritt ur hjärtat sa...

Anders, det var det!

Renate sa...

Åh så härligt det låter,nu måste jag ger mig ut till nässlorna och göra soppa.

Fritt ur hjärtat sa...

Renate, det är härligt så sätt fart;-)