onsdag 28 april 2010

Gatans snyggaste häck.

Trots att de dök upp ganska olämpligt igår och klippte häcken är jag glad att det blev av. Beställde jobbet förra sommaren så det var välbehövligt. Vågar påstå att jag för tillfället har gatans snyggaste häck;-))
Har precis inkommit efter en tur till Torp, sonen fick shorts, och jag handlade lite pålägg. Bokjuntan är på ingång. HÄRLIGT! Vi har läst "Hon älskade" av Helena Henschen. Boken är utläst, brödet nybakat och huset städat efter slaget igår;-) Nu kan de komma. Inte gör det något att häcken är snygg också.

5 kommentarer:

olgakatt sa...

Vad har du för slags häck som ska klippas så här tidigt?
Undrar
Nyfiken i en strut

Fritt ur hjärtat sa...

Olgakatt, vi har två rejäla thujahäckar. Inte ska de klippas nu, enligt boken, men det funkar ändå ;-))

olgakatt sa...

Tack, struten är nöjd!
Om 6-8 veckor ska jag klippa vår bokhäck. Den är stor och hög och jag har funnit att äktenskapet far väl av att vi lejer för klippningen av toppen.Istället för att maken står på en stege och jag på marken och skriker instruktioner, haha.
Sidorna klipper jag själv - än så länge. Når precis upp med svärdet på saxen om jag sträcker mig.

Anna-Lena Heydar sa...

Du har gatans snyggaste häck! (i flera bemärkelser). Tack igen för att jag fick vara med i första slaget och tråkigt att jag missade nästa! Jag såg verkligen fram emot att få diskutera Hon älskade med er - snyft...
Var å andra sidan på ett jättetrevligt årsmöte med ABF Fyrbodal och blev verkligen vald till ordförande utan några protester?! Kul.

Fritt ur hjärtat sa...

Anna-Lena, tack:-) Vi har så vansinnigt roligt att det lätt kan bli en vana tänker jag.
Vi hade nog behövt dig som balans för hon älskade, för vi sågade den rätt rejält.