Några tips om vad man kan ha på påskbordet. Det kalla bordet; Vanlig grönsallad med grillad ryggbiff i strimlor, västerbottenflarn, lax och melonsallad, två sorters hembakt bröd, fyra kalla såser.Det varma bordet; baconlindad sparris, grillade kycklingspett, räk och äggratäng, omelett med kantareller, baconlindade nötjärpar, wockade grönsaker.
Lägg till detta väldigt trevligt sällskap och lite gott vin så får man, trots en misslyckad blöt äggost, en hellyckad långfredag med påskbuffé. Inte en sill så långt ögat når....
Idag blir det rester, och det är planerat;-)
6 kommentarer:
Det vattnas i munnen på mig. Hade gärna fått samma buffé i repris idag också. Ni är fantastiska på att fixa god mat och dessutom trevligt sällskap!
Tack för en jättetrevlig eftermiddag/kväll.
Recept på västerbotten flarn får du gärna maila över.
Ewa
Det ser helt underbart gott ut - och inte alls som det som serverades på NÄL ;-)
påskkram Anna
Anna-Lena. kul att ni gillade maten. Vad gäller sällskapet är det roligt att vi har så trevligt ihop! Tack snälla ni.
Ewa, uppfattat:-)
Anna, det hade räckt till dig också.
Oj oj oj, synd man inte var i närheten!
Annaa, jamenvisst! Det hade räckt till dig också och bara ett fat lax;-)
Skicka en kommentar