lördag 3 april 2010

På påskbordet.

Några tips om vad man kan ha på påskbordet. Det kalla bordet; Vanlig grönsallad med grillad ryggbiff i strimlor, västerbottenflarn, lax och melonsallad, två sorters hembakt bröd, fyra kalla såser.Det varma bordet; baconlindad sparris, grillade kycklingspett, räk och äggratäng, omelett med kantareller, baconlindade nötjärpar, wockade grönsaker.
Lägg till detta väldigt trevligt sällskap och lite gott vin så får man, trots en misslyckad blöt äggost, en hellyckad långfredag med påskbuffé. Inte en sill så långt ögat når....
Idag blir det rester, och det är planerat;-)

6 kommentarer:

Anna-Lena Heydar sa...

Det vattnas i munnen på mig. Hade gärna fått samma buffé i repris idag också. Ni är fantastiska på att fixa god mat och dessutom trevligt sällskap!
Tack för en jättetrevlig eftermiddag/kväll.

Ewa sa...

Recept på västerbotten flarn får du gärna maila över.
Ewa

Anonym sa...

Det ser helt underbart gott ut - och inte alls som det som serverades på NÄL ;-)
påskkram Anna

Fritt ur hjärtat sa...

Anna-Lena. kul att ni gillade maten. Vad gäller sällskapet är det roligt att vi har så trevligt ihop! Tack snälla ni.

Ewa, uppfattat:-)

Anna, det hade räckt till dig också.

Annaa M sa...

Oj oj oj, synd man inte var i närheten!

Fritt ur hjärtat sa...

Annaa, jamenvisst! Det hade räckt till dig också och bara ett fat lax;-)