tisdag 20 april 2010

Ska man göra något tråkigt kan man lika gärna göra det roligt.

Östra sjukhuset halvdag, hur kul låter det... Provtagning mellan 9.30 och 12.00, därefter läkarbesök 13.15. Roligare kan man ha. Ändå slås jag av det fantastiska, hur vården kan fungera! Detta är Västragötaland;-) När sonen var 8 år var vi där senast, då sa doktorn, -jag vill se honom när han är 13 år nästa gång. Det blev han i februari. Samma doktor eller professor faktisk, är det nu, bara en sån sak imponerar, inte titeln alltså utan att det är samma. Sedan sonen var nyfödd har vi haft samma doktor.
Nåväl, efter den trista inledningen på dagen tänkte vi ta vara på att vi är i Göteborg. Vem vet när jag kommer till Göteborg härnäst. Sist jag satt i rullstol var Göteborg en katastrof.....
Vi ska till Windcorp och serva saxen, till OSTBUTIKEN och fylla kylskåpet, ta en fika i Haga, slinka in på Myrorna vid Pustervik vad nu det torget heter... och kanske något mer. Avslutningsvis blir det IKEA. Nya stekpannor står på listan men man vet aldrig på IKEA. Vad som helst oplanerat kanske följer med hem;-)
Blir nog en okej dag trots allt. Ska man göra något tråkigt kan man lika gärna göra det roligt.

4 kommentarer:

isflaket sa...

Låter som ett otroligt fulltpackat schema. Hoppas att ni orkar med den roliga delen! :-)

maisoui sa...

Låter som en kanondag trots allt. Jag hoppas du fick med dig en massa roliga saker från Ikea. Kram

HeLena sa...

Låter som en toppendag ändå! Jag hoppas den blev det också! Du har så rätt, det är bra att försöka ha roligt!

Fritt ur hjärtat sa...

isflaket, det var med nöd och näppe..

maisoui, det blev mer från tebutiken konstigt nog, men ändå:-)

HeLena, jo att varva är nog nödvändigt när man blir där en heldag. SOnens oro för sjukbesöket lättar när vi planerar det roliga också.