måndag 19 juli 2010

Liten uppdatering.

Märker på besöken att det är sommar och semester. Känner också av det när det gäller orken att hitta något att skriva om. Kanske ska omprioritera det där med att skriva en gång om dagen. Sommartid kanske då och då räcker.
Hur som helst, här har vi nu äntligen fått regn så torkan är över. Sammanlagtnärmar det sig 30 mm, fullt godkänt. Maken har fått ner ramen runt den upphöjda rabatten. Första gången han försökte studsade den tillbaks, det var som betong inunder. Ser på YR att det kommer bättre väder igen. skönt, saknar att ligga på altanen och steka mig.

Har tagit och fått svar på infektionsproverna, visade inget som tur är. Tyvärr är det ändå väldigt svullet och gör ont. Går hos sjukgymnasten en gång i veckan men det är nästan bara rörelseövningar att göra, så fort det blir styrka och minsta belastning svullnar knät till storlek av en handboll. Är tillbaks på full medicinering, dvs, lika mycket som direkt efter operation. Gör mig degig i huvudet men jag mår inte illa längre, tack och lov.

Maken har äntligen gått på semester, praktiskt innebär det att allt blir lättare. Jag kommer ur huset, jag får följa med när han gör något och jag har någon att prata med under dagarna. Dessutom hittar han på saker med sonen, då vilar jag extra bra.

I trädgården har sonen rensat ogräs på baksidan huset och han har lovat ge sig på framsidan också, även det gör att jag lugnat ner mig och mår bättre.

Har suttit och uppdaterat Uddevalla Riksteaterförenings hemsida så det syns att höstens program är klart. Viktigt att få ut det medan folk har tomma almanackor.

Har fastnat på Facebook så om det blir lite tomt här kan ni ju titta där:-)

4 kommentarer:

olgakatt sa...

Litet lättnader, alltså!
Hörde du sommarprataren i går, Anneli Alhanko, ballerinan?
Hon opererade höften och blev av dr sjukskriven 3 månader. Det tyckte inte FK. Hon skulle till arbetsförmedlingen och skaffa annat jobb... I tre månader medan höften läkte. Du verkar ha tur som får sitta hemma i rullstol ännu efter din operation, haha. Du kunde väl ha ett jobb på nån telefonförsäljning dit du åker buss. Om du inte kan gasa själv, alltså.Har inte FK föreslagit det ännu? Vilken miss av dom annars!

Fritt ur hjärtat sa...

Olgakatt, nej det hörde jag inte, kanske ska lyssna i efterhand.
Men faktiskt har försäkringskassan sagt att jag borde kunna arbeta som telefonförsäljare.....

olgakatt sa...

Man tar sig för pannan... Men det borde inte förvåna.
Jag undrar vad dom skulle förslå en astronom som blir opererad i ögonen och inte kan titta i stjärnkikaren under konvalescensen. Att torga, kanske. Eller sitta vid vägkanten och sälja jordgubbar och potatis.

HeLena sa...

Skönt att maken har semester!! Hoppas ni får det skönt!